Nicotoy plišasti medved 120 cm eigrace

Nicotoy plišasti medved 120 cm

44,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke od rojstva naprej.

Opis

Nicotoy plišasti medved 120 cm

Nicotoy plišasti medved 120 cm – Predstavljamo vam čudovitega Nicotoy plišastega medveda, ki je s svojo impresivno velikostjo 120 cm popoln spremljevalec za vsakogar. Ta izjemno velik in mehak medved bo hitro postal najljubši prijatelj vašega otroka, ki ga bo spremljal skozi številne avanture, igre in nežne trenutke crkljanja.

Izjemna velikost in mehkoba

Ta plišasti medved je visok kar 120 cm, kar ga postavlja v razred velikih plišastih igrač. Njegova velikost omogoča otrokom, da se vanj popolnoma potopijo, se z njim crkljajo in čutijo občutek varnosti in topline. Zaradi svoje velikosti je idealen tudi kot okrasni element v otroški sobi, kjer bo vedno na voljo za objem ali igro.

Kakovosten in trajnosten material

Ena izmed najbolj posebnih lastnosti tega plišastega medveda je, da je izdelan iz visoko kakovostnega pliša, ki je mehak na dotik in prijazen do kože. Materiali, uporabljeni pri izdelavi, so trajnostni in okolju prijazni, kar pomeni, da je ta medved ne le prijazen do vašega otroka, temveč tudi do našega planeta. Tako je popolna izbira za starše, ki skrbijo za prihodnost svojih otrok in okolja.

Prijatelj za vse priložnosti

Nicotoy plišasti medved je zasnovan tako, da je primeren za otroke vseh starosti, vključno z najmlajšimi. Zaradi svoje mehkobe in varnih materialov je primeren že za dojenčke od 0 mesecev naprej. Je popoln spremljevalec za igranje, spanje, branje pravljic ali tolažbo v težkih trenutkih. Njegov prijazen izraz in velika velikost bodo otrokom nudili občutek varnosti in udobja.

Podrobnosti o izdelku:

  • Višina: 120 cm
  • Barva: rjava
  • Material: visoko kakovosten pliš, prijeten na dotik in trajnosten
  • Primerno za starost: od 0 mesecev naprej

Proizvajalec: Simba, material: poliester


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.