Nicotoy plišasti medved 32 cm - sortirano

Nicotoy plišasti medved 32 cm – sortirano

19,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke od rojstva naprej.

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5413538120235 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Nicotoy plišasti medved 32 cm – sortirano

Nicotoy plišasti medved 32 cm – sortirano je ljubek in prijazen sopotnik, ki bo očaral srca tako otrok kot tudi tistih, ki so ohranili delček otroškega veselja v sebi. S svojo mehko in nežno teksturo ter prikupno podobo je ta plišasti medved idealen za objemanje, igranje in ljubeče druženje.

Z izjemno kakovostno izdelavo in natančnimi detajli se Nicotoy plišasti medved ponaša s čudovitimi lastnostmi, ki ga naredijo izjemno realističnega. Velikost 32 cm ga naredi prijetno kompaktnega, hkrati pa dovolj velikega, da se ga lahko stiska in crklja.

Plišasti medvedi so vedno bili simbol topline in udobja ter ta Nicotoy medved ni nobena izjema. Njegova nežna narava in prijazna podoba ga naredita popolno darilo za vsako priložnost – bodisi za rojstni dan, praznovanje ali pa kot darilo, s katerim izrazite svojo ljubezen in skrb.

S svojo vsestranskostjo in univerzalno priljubljenostjo je Nicotoy plišasti medved popoln dodatek vsaki otroški sobi ali zbirki plišastih igrač. Otroci bodo navdušeni nad njegovim prijateljskim obrazom in mehkobo, ki jo nudi. Prav tako pa bo medved spremljevalec v vseh igrah in pustolovščinah, ki si jih bodo otroci zamislili.

Nicotoy plišasti medved je več kot le igrača – je pravi prijatelj, ki bo vedno prisoten v otrokovem svetu domišljije in igre. Z njim se lahko ustvarijo nepozabni trenutki veselja, topline in brezskrbnosti, ki jih bodo otroci in odrasli cenili še dolgo časa.

Ob naročilu prejmete 1 medvedka.

Medvedki so na voljo v štirih različicah. Ob naročilu lahko v opombo naročila vpišete željeno različico. V nasprotnem primeru bo izbran naključno.

Proizvajalec: Simba, material: poliester


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.