Otroška hojica z zvokom eigrace

Otroška hojica z zvokom

39,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 5905515355698 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Otroška hojica z zvokom

Otroška hojica z zvokom za potiskanje je edinstvena igrača, ustvarjena za dojenčke, ki šele začenjajo delati prve korake. Varna kolesa z gumijastimi blazinami zagotavljajo stabilnost in nežno gibanje, poleg tega pa imajo funkcijo blokiranja, kar pomeni, da se lahko potisni voziček uporablja kot voziček in kot stabilna opora otroku, ki se uči hoditi. Plošča potiskalnika vsebuje številne elemente, ki spodbujajo igro in učenje. Pisani zobniki, ki se zložijo v veselo gosenico, ne zagotavljajo le zabave, temveč z obračanjem in povezovanjem otroka učijo tudi spretnosti. Trije odstranljivi elementi v obliki trikotnika, kvadrata in kroga otroku omogočajo učenje oblik in barv. Vrtljivi elementi otroku omogočajo, da eksperimentira z različnimi kombinacijami in ustvarja zaporedja številk, črk, geometrijskih likov ali risb živali, predmetov, rastlin ali zapiskov.

Ta igrača ne zagotavlja le večurne zabave, temveč je tudi interaktivni način učenja, ki razvija kognitivne in motorične sposobnosti najmlajših uporabnikov.
Osrednja plošča hodulje, okrašena z risbo sove v drevesni luknji, je vrtljiva, kar otroku doda element interakcije in radovednosti.
Nastavljiv ročaj poveča funkcionalnost hodulje, saj omogoča prilagoditev višine otrokovi višini, kar pomeni, da lahko hodulja raste skupaj z vašim malčkom.
V ročaju hodulje je skrit majhen piskalnik, ki igri dodaja zvočni element in razvija otrokove čute za sluh. Dodaten element, nameščen na zadnji strani glavne plošče, ki deluje kot protiutež, naredi igračo stabilnejšo in lažjo za uporabo, kar posledično vpliva na varnost pri učenju hoje.
Ta hodulja ni le vir veselja in zabave, temveč tudi funkcionalna in varna igrača, prilagojena potrebam odraščajočega otroka.

Dimenzije hodulje:
48 cm x 50 cm x 48 cm

Velikost embalaže:
53 cm x 42 cm x 11 cm

Igrača ima certifikat CE in je skladna s standardom EN71. Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 9 mesecev.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.