Otroška kovinska samokolnica Rolly Toys Pink

Otroška kovinska samokolnica Rolly Toys Pink

29,99  z vključenim DDV

Starost : 2 1/2 +
Maksimalna teža tovora : 25 kg
Dimenzije izdelka: 80 x 38 x 41 cm
Teža : 2 kg

 

Opis

Otroška kovinska samokolnica Rolly Toys Pink

Otroška kovinska samokolnica Rolly Toys Pink je praktičen in trpežen pripomoček, ki je zasnovan za zabavno igro in pomaga otrokom pri razvoju motoričnih spretnosti. S svojo nosilnostjo do 25 kg je idealna za prenašanje igrač, peska ali drugih predmetov, ki jih otroci radi prevažajo.

Ta samokolnica je primerna za otroke, starejše od dveh let in pol, kar omogoča varno in zabavno izkušnjo med igro. Izdelana je v Evropski uniji v proizvodnji nemškega proizvajalca igrač Rolly Toys, kar zagotavlja visoko kakovost in varnost izdelka.

Samokolnica je v privlačni roza barvi, ki bo zagotovo pritegnila otrokovo pozornost in spodbudila domišljijo med igro. S svojimi dimenzijami 80 x 38 x 41 cm je dovolj prostorna, da lahko otroci vanjo naložijo svoje igrače ali druge predmete. Pakiranje samokolnice je kompaktno, s dimenzijami 49,5 x 38,0 x 13,0 cm, kar olajša transport in shranjevanje izdelka.

Otroška kovinska samokolnica je odlična izbira za igro na prostem in spodbuja otrokovo aktivnost ter domišljijo. S trpežno konstrukcijo in privlačnim dizajnom je zagotovo nepogrešljiv dodatek v vsakem otrokovem igralnem kotičku.

Samokolnica je na voljo tudi v rdeči in zeleni barvi.

Teža : 2 kg

Proizvajalec :

Rolly Toys
Proizvedeno v EU.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Morda vam bo prav tako všeč…