Otroški piano rakec Huanger eigrace

Otroški piano rakec Huanger

9,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 5904204754538 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Otroški piano rakec Huanger

Otroški piano rakec Huanger

Pravilen razvoj in nasmeh na otroškem obrazu sta zelo pomembna v življenju vsakega malčka. Z interaktivnimi in glasbenimi igračami vesel nasmeh ne bo zapustil otrokovega obraza. Igranje s klavirjem bo izostrilo otrokov sluh in vid. Spodbudilo bo njegovo domišljijo in ga spodbudilo k raziskovanju sveta.

Klavir ima 5 glasbenih gumbov DO RE MI FA SO v različnih barvah s svetlobnimi učinki, ki bodo dodatno usmerili malčkovo pozornost. Zahvaljujoč različnim zvokom se bo lahko naučil razlikovati in spoznavati nove zvoke, a ne samo to. Majhni gumbi v obliki morskih živali aktivirajo številne druge funkcije. Spreminjajo melodije, predvajajo živalske zvoke (pes, račka), spreminjajo zvoke. Številne dodatne prednosti, ki bodo pomagale pri razvoju vašega otroka. Možnost igranja in sestavljanja prvih pesmi bo vašemu otroku prinesla veliko zadovoljstva in zabave.

Dimenzije klavirja: 18 cm x 14 cm x 3 cm.

Dimenzije škatle: 20 cm x 20 cm x 5 cm.

Klavir je namenjen otrokom, starejšim od 18 mesecev. Igrača ima certifikat CE in je skladna s standardom EN 71. Za pravilno delovanje je treba igračo napajati s tremi baterijami AAA 1,5 V, ki so priložene v kompletu. Orgle imajo certifikat CE in so pakirane v barvito škatlo, zato so primerne kot darilo za starše in njihove najmlajše.