-7%
Otroško kolo MARS 16 col – roza eigrace

Otroško kolo MARS 16 col – roza

Original price was: 279,99 €.Current price is: 259,99 €. z vključenim DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 259,99 .

 

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 6973449202158 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Otroško kolo MARS 16 col – roza

Otroško kolo MARS 16 col – roza barve je vrhunski izdelek, ki združuje vrhunsko kakovost, lahkotnost in varnost, zasnovan posebej za mlade kolesarske navdušence, ki si želijo raziskovati svet na dveh kolesih. S svojim dinamičnim dizajnom in praktičnimi funkcijami omogoča otrokom, da se podajo na nepozabne vožnje in odkrivajo nove dogodivščine na kolesih.

Okvir iz aluminija zagotavlja izjemno trdnost in vzdržljivost, hkrati pa ohranja kolo izjemno lahko. S 16-colskimi kolesi in nastavljivo višino sedeža se kolo prilagodi otrokovi rasti in zagotavlja udobje med vožnjo. Minimalna višina sedeža od tal do vrha je 51 cm, maksimalna višina pa 66 cm, kar omogoča prilagodljivost glede na otrokovo rast in udobje med vožnjo.

Zvonec na kolesu dodaja dodatno stopnjo varnosti in omogoča otrokom, da opozorijo na svojo prisotnost med vožnjo. Kolo je v roza barvi, ki bo pritegnila pozornost mladih kolesarjev in jim omogočila, da se izrazijo s svojim edinstvenim slogom.

Za varno ustavljanje in nadzor nad vožnjo je kolo opremljeno s prednjimi V zavorami in zadnjimi disk zavorami, kar zagotavlja učinkovito zaviranje v različnih pogojih. S težo le 7,05 kg je kolo izjemno lahko za upravljanje, kar omogoča otrokom enostavno vožnjo in premikanje po različnih terenih.

V pakiranju je kolo že 85 % sestavljeno, kar olajša postopek sestavljanja. Potrebno je le pritrditi krmilo, sedež, padala in pomožna koleščka, za kar je priloženo tudi orodje. S tem otrokom omogočamo hitro pripravo na vožnjo in brezskrbno uživanje v kolesarjenju že v nekaj minutah po izvleku iz embalaže.

Otroško kolo MARS 16 col – rdeče barve je odlična izbira za otroke, ki si želijo odkrivati svet na dveh kolesih, pri tem pa uživati v udobju, varnosti in zabavi, ki jo prinaša kolesarjenje. Royal Baby ponuja kolo, ki bo spremljalo otroka na njihovih najljubših pustolovščinah in jih spodbujalo k aktivnemu življenjskemu slogu.

MARS –  značilnosti:

  • Okvir iz aluminija
  • 16′ col kolesa
  • Nastavljiva višina sedeža ( minimalna višina od tal do vrha sedeža 51 cm , maksimalna višina 66 cm )
  • Zvonec
  • Primerno za starost: 5+
  • Barva kolesa : roza
  • ultra lahek
  • prednje V zavore, zadnje disk zavore
  • Teža : 7,05 kg

Proizvajalec: ROYALBABY
Uvoznik: Aztek


Podjetje Royal Baby je specializirano za izdelavo otroških koles in pripomočkov za kolesarjenje. Njihova misija je zagotoviti kakovostna, varna in zabavna kolesa za otroke vseh starosti. S poudarkom na barvnem dizajnu, vzdržljivosti in inovativnih funkcijah želijo spodbuditi otroško radovednost, aktivnost in zdrav življenjski slog.

Njihova vizija je postati vodilno podjetje na področju otroških koles, ki združuje kakovost, varnost in zabavo. Royal Baby si prizadeva ustvarjati izdelke, ki presegajo pričakovanja svojih strank in spodbujajo ljubezen do kolesarjenja pri otrocih po vsem svetu. S stalnim razvojem in inovacijami želijo postavljati nove standarde v industriji otroških koles in tako prispevati k srečnemu in zdravemu otroštvu.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.