Polesie Poganjalec Wader moder

Polesie Poganjalec Wader moder

29,99  z vključenim DDV

Polesie logo

Starost : 3 +

Dve različici: modra kabina z rdečim sedežem, rdeča kabina z rumenim sedežem

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4810344016614 Kategoriji: , Oznake: , , , , , ,

Opis

Polesie Poganjalec Wader moder

Polesie Poganjalec Wader moder – otroški poganjalec, narejen iz vrhunske, izredno trpežne plastike, ki bo vašemu malčku nudil ure in ure brezskrbne zabave in učenja.

Ta poganjalec je popolna kombinacija zabave in varnosti. Zasnovan z mislijo na majhne raziskovalce, je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in vzdržljivost. Rumeno podvozje in modra kabina z ročajem zagotavljata stabilnost, sedež pa je oblikovan za udobje in omogoča varno in udobno vožnjo.

Za dodaten element zabave je poganjalec opremljen s čudovito modro kiper prikolico. Ta prostorna prikolica bo vašemu otroku omogočila, da prevaža svoje najljubše igrače in zaklade med svojimi raziskovanji. Otroci se bodo navdušili nad možnostjo, da lahko sami prevažajo svoje igrače in odkrivajo nove svetove na igrišču ali domačem dvorišču.

S svojimi impresivnimi dimenzijami (695х265х320mm) je ta poganjalec primeren za otroke starejše od treh let. Zagotavlja dovolj prostora za udobno vožnjo, hkrati pa je dovolj kompakten, da ga je enostavno shranjevati in prenašati.

Otroci se bodo ob uporabi tega poganjalca ne le zabavali, temveč tudi razvijali svoje motorične spretnosti, koordinacijo in ravnotežje. S pomočjo vožnje s poganjalcem bodo okrepili mišice nog in hrbta, hkrati pa se bodo učili osnov ravnotežja, kar bo koristno za nadaljnji razvoj motoričnih veščin.

Velikost : 695х265х320mm

Proizvajalec: Polesie


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.