-10%
BIG poganjalec Gasilski tovornjak

BIG poganjalec Gasilski tovornjak

Original price was: 99,99 €.Current price is: 89,99 €. z vključenim DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 99,99 .

Big-igrace-logo

Primerno za starost: 2-5 let

Opis

BIG poganjalec Gasilski tovornjak

BIG poganjalec Gasilski tovornjak s funkcijo špricanja vode je izjemno zabavna in inovativna igrača, ki bo navdušila male gasilce. Ta robusten in privlačen gasilski tovornjak je zasnovan tako, da spodbuja otroško domišljijo, motorične sposobnosti in vključuje realistično funkcijo špricanja vode.

Velik poudarek je namenjen trpežnosti in varnosti. BIG poganjalec je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo igrače in varnost med igro. Velika kolesa omogočajo enostavno vožnjo tako po notranjih kot zunanjih površinah, kar pomeni, da lahko mali gasilci raziskujejo svet okoli sebe.

Najbolj vznemirljiva lastnost tega gasilskega tovornjaka pa je funkcija špricanja vode. Otroci lahko s pritiskom na ročico sprožijo vodni curek, kar dodaja realističen element igri in omogoča še večjo zabavo. Ta funkcija spodbuja sodelovanje in domišljijo, saj lahko otroci simulirajo gasilske intervencije in reševanje situacij.

BIG poganjalec Gasilski tovornjak s funkcijo špricanja vode ni le igrača, temveč tudi učno orodje, ki spodbuja razvoj motoričnih sposobnosti, koordinacijo in socialne veščine pri otrocih. Z realističnimi detajli in praktičnimi funkcijami je ta gasilski tovornjak popoln dodatek k igri in nepogrešljiv za vsakega malčka, ki sanja o tem, da postane gasilec.

Velikost poganjalca: 63 x 22 x 43 cm

Proizvajalec: BIG, Simba
Poreklo: Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.