Poganjalec BIG Bobby Car Neo - turkizen eigrace

Poganjalec BIG Bobby Car Neo – turkizen

74,99  z vključenim DDV

Big-igrace-logo

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4004943562485 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Poganjalec BIG Bobby Car Neo – turkizen

Poganjalec BIG Bobby Car Neo – turkizen – privoščite svojim najmlajšim vožnjo njihovega življenja z BIGovim Bobby-car otroškim poganjalčkom!

Ta poganjalček, opremljen z varnostnim volanom, ki je opremljen z zabavno sireno, zagotavlja varnost vašega otroka, hkrati pa mu zagotavlja ure neskončne zabave.
S prostorno vdolbino za kolena s protizdrsno površino lahko otroci vseh starosti uživajo v številnih urah igralnih dogodivščin. Poleg tega je vključen naslon za noge, ki zagotavlja največje udobje. Bobby-car poganjalček je udoben in varen za otroke, ko ga potiskajo ali vlečejo. Starši bodo cenili preprosto uporabo, otroci pa bodo navdušeni nad gladko vožnjo! Natisnjena rešetka radiatorja dodaja dizajnu pridih pristnosti, zato je videti kot pravi. Poleg tega ima sprednji in zadnji priključek za prikolico, ki ju je mogoče odstraniti za večjo vsestranskost.

Kolesa so obdelana tako, da zagotavljajo izjemno tiho vožnjo, zato lahko vaš malček raziskuje, ne da bi povzročal hrup. Gumijaste pnevmatike so nežne do tal, kar zagotavlja mir in tišino v vašem domu.

Izdelan za daljšo uporabo: Ta avtomobilček s trdnimi kolesi je zasnovan tako, da zdrži ure energične igre in bo cenjen del otrokovih zgodnjih let.

Primerno za starost: 1-5 let
Velikost: 57 x 30 x 39 cm

Proizvajalec: BIG, Simba
Poreklo: Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.