-18%
Polesie Mammoet poganjalec kopač - rdeč

Polesie Mammoet poganjalec kopač – rdeč

Original price was: 55,99 €.Current price is: 45,99 €. z vključenim DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 45,99 .

Polesie logo

Starost : 3 +

Opis

Polesie Mammoet poganjalec kopač – rdeč

Polesie Mammoet poganjalec kopač – rdeč – Polesie je priznana blagovna znamka, ki se ponaša z vrhunsko kakovostjo in inovacijami v proizvodnji igrač. Njihov Mammoet poganjalec kopač je odličen primer njihove zavezanosti k ustvarjanju kakovostnih izdelkov, ki spodbujajo razvoj otrokove domišljije in motoričnih sposobnosti.

Ta čudovit rdeč poganjalec kopač je popolna igrača za male gradbince. Zasnovan je s posebnim poudarkom na detajlih, ki ustvarjajo realistično izkušnjo gradbenega vozila. Otroci bodo uživali v vožnji s tem kopačem po dvorišču ali vrtu.

Dimenzije 79 cm x 27 cm x 42 cm zagotavljajo dovolj prostora za udobno vožnjo, hkrati pa ohranjajo primerno velikost za mlajše otroke. Ta poganjalec je idealen za otroke, stare 3 leta in več, kar pomeni, da bo dal dolge ure zabave in raziskovanja.

Mammoet Poganjalec Kopač je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki so trpežni in varni za uporabo. Zaradi tega je ta igrača primerna za dolgotrajno in brezskrbno igro.

S to igračo bo vaš otrok lahko razvijal svoje motorične spretnosti, koordinacijo in domišljijo med igro. Poleg tega bo lahko spoznal svet gradbenih vozil na zabaven in interaktiven način.

Mammoet poganjalec kopač je odlična izbira za otroke, ki jih zanima gradbeništvo in vozila ter bo prinesel veliko veselja in raziskovanja v njihov vsakdan.

Velikost poganjalca: 79 cm х 27 cm х 42 cm

 

Proizvajalec: Polesie


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Poljskem.