Poganjalec BIG Power Worker Maxi Crane

Poganjalec BIG Power Worker Maxi Crane

54,99  z vključenim DDV

Big-igrace-logo

Starost od 3 do 7 let.

Opis

Poganjalec BIG Power Worker Maxi Crane

Poganjalec BIG Power Worker Maxi Crane je vrhunski otroški poganjalec, ki bo navdušil vsakega mladega graditelja. Ta izjemno realističen poganjalec je zasnovan z mislijo na najmlajše graditelje in ljubitelje gradbenih podvigov, ki bodo lahko s tem igralnim strojem odkrivali svet gradbeništva na svoj način.

Poganjalec je opremljen s številnimi detajli, ki izboljšujejo igralno izkušnjo. Velika kolesa zagotavljajo stabilnost na različnih terenih, kar omogoča otrokom, da se podajo na raziskovanje v notranjih prostorih ali zunaj na dvorišču.

Zasnova poganjalca BIG Power Worker Maxi Crane spodbuja otroško domišljijo in kreativnost ter hkrati razvija motorične sposobnosti in koordinacijo. Otroci bodo uživali v postavljanju scenarijev gradbenih del in prenašanju tovora z uporabo priložene kaveljne verige. Ta igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje in je odlična za igro samostojno ali skupaj s prijatelji.

Za mlade graditelje, ki sanjajo o gradbenih podvigih, je BIG Power Worker Maxi Crane odlična izbira, ki bo zagotovo prinesla ure zabave in domišljijskih avantur.

Velikost poganjalca: 47 x 32 x 36 cm
Dolžina roke žerjava: 63cm
Dolžina vrvi s kljuko: 65 cm
Nosilnost: 50 kg

Proizvajalec: BIG
Poreklo: Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.