Poganjalec BIG Sport Bike rdeč

Poganjalec BIG Sport Bike rdeč

55,99  z vključenim DDV

Big-igrace-logo

Starost od 1,5 do 3 let.

Opis

Poganjalec BIG Sport Bike rdeč

Poganjalec BIG Sport Bike rdeč je popolna izbira za male ljubitelje motorjev, ki si želijo začutiti svobodo vožnje že v najzgodnejših letih. Zasnovan s skrbno izbranimi detajli, ta poganjalec predstavlja idealen začetek motorističnega potovanja za otroke.

Narejen je iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka, hkrati pa ohranjajo lahkotnost in preprostost uporabe. Ergonomsko oblikovan sedež omogoča udobno vožnjo, medtem ko široke pnevmatike zagotavljajo dober oprijem na različnih površinah.

Poganjalec BIG Sport Bike spodbuja razvoj ravnotežja in koordinacije pri otrocih. S poganjalcem se otroci lahko varno učijo nadzorovati gibanje, razvijajo mišice in pridobivajo samozavest na kolesu.

Zasnova v rdeči barvi prinaša dinamičen in privlačen videz, ki bo zagotovo pritegnil pozornost malčkov. Ne samo, da bo poganjalec BIG Sport Bike rdeče barve postal njihov najljubši prevozno sredstvo, ampak bo tudi spodbudil njihovo domišljijo in željo po raziskovanju.

Ta poganjalec je primeren za otroke od približno 1,5 let starosti dalje in je odlična izbira za popestritev otroških igralnih trenutkov tako doma kot na prostem. Z združitvijo varnosti, kakovosti in zabave je poganjalec BIG Sport Bike rdeče barve nepogrešljiv spremljevalec v otroških pustolovščinah na dveh kolesih.

Velikost poganjalca: 62,5 x 34,5 x 46 cm
Nosilnost: 50 kg

Proizvajalec: BIG
Poreklo: Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.