Poganjalec BIG Porsche 911 rdeč eigrace

Poganjalec BIG Porsche 911 rdeč

114,99  z vključenim DDV

Simba logo igrače

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4004943563536 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Poganjalec BIG Porsche 911 rdeč

Poganjalec BIG Porsche 911 rdeč – otroški avtomobil Porsche 911 znamke BIG pooseblja bistvo razkošja in zmogljive vožnje tudi za najmlajše navdušence. Ta izjemen kos je združitev očarljivega oblikovanja, vrhunskega voznega udobja in največje varnosti. Osvaja srca tako mladih kot starejših oboževalcev kultne znamke.

Robustna karoserija tega otroškega avtomobila, izdelana z mislijo na natančnost in vzdržljivost, se ponaša s specializiranim proizvodnim postopkom, ki zagotavlja dodatno raven trdnosti. Njegova paleta edinstvenih funkcij vključuje varnostni volan z dvojno lupino, ki ga krasita originalni Porschejev grb, in mehansko sireno, ki zagotavlja pristno izkušnjo vožnje. Udoben sedež, izdelan iz plastike in prevleke iz tekstila, obljublja dolgotrajno uporabo. Štiri široka tiha kolesa Whisper s platišči v ikoničnem Porschejevem dizajnu zagotavljajo gladko in tiho vožnjo.

Vendar je živahna barvna shema tista, ki tega malega Porscheja 911 resnično odlikuje, saj z osupljivim živo rdečim odtenkom v trenutku povzroči učinek “vau”. Natančni detajli se raztezajo na žaromete in zadnje luči.  Ti so skrbno izdelani po originalih v naravni velikosti in ustvarjajo realističen videz z impresivnim 3D učinkom.

Ta otroški Porsche 911 je izdelan v najsodobnejši tovarni BIG v Nemčiji in je podvržen strogim varnostnim testom, ki zagotavljajo maksimalno zaščito mladih voznikov. Ta mojstrovina, izdelana z odobritvijo družbe Dr. Ing. h. c. F. Porsche AG, je dokaz nemške inženirske odličnosti.

Ta pomanjšani luksuzni športni avtomobil, namenjen otrokom, starim od 1 do 5 let, ponuja pristno Porschejevo doživetje, prilagojeno najmlajšim navdušencem nad zmogljivimi avtomobili. Z merami 70,5 x 33 x 42 cm, ko je sestavljen, ta otroški avtomobil obljublja razburljivo in varno potovanje za mlade avtomobilske navdušence ter jih popelje v svet Porscheja s stilom in varnostjo na čelu.

Proizvajalec: BIG
Poreklo: Nemčija
Licenca: Porsche


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.