Prometna zapornica Jamara Grand - 67cm

Prometna zapornica Jamara Grand – 67cm

25,99  z vključenim DDV

jamara Logo

Opis

Prometna zapornica Jamara Grand – 67cm

Prometna zapornica Jamara Grand – 67cm je izjemno realistična igrača, ki bo navdušila vse ljubitelje prometa in igre vlog. S svojimi impresivnimi merami, ki znašajo približno 94 x 67 cm, ta zapornica ustvarja avtentično vzdušje in omogoča otrokom raziskovanje sveta prometa na interaktiven in zabaven način.

V paketu boste prejeli prometno zapornico, ki je natančno takšna, kot jo vidite na sliki. Njena izdelava je kakovostna in detajli so premišljeno oblikovani, kar zagotavlja realističen videz in trajnostno uporabo. Otroci se bodo lahko igrali vloge prometnih policistov, nadzornikov prometa ali voznikov, medtem ko bodo upravljali s to veliko zapornico.

Ta igrača spodbuja otrokov razvoj domišljije, motoričnih spretnosti in socialnih veščin, saj lahko otroci sodelujejo pri simulaciji prometa in reševanju različnih situacij. Poleg tega je to odličen način, kako otroke poučiti o varnosti v prometu in pravilih cestnega prometa na zabaven način.

Zahvaljujoč svoji velikosti in kakovosti izdelave je prometna zapornica Jamara Grand odlična igrača tako za domačo uporabo kot tudi za igralnice in javne prostore, kjer bo zagotovo privabila pozornost otrok in odraslih ter popestrila igralne ure.

Proizvajalec: JAMARA


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.