Punčka Emily s kitkami in muckom

Punčka Emily s kitkami in muckom

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905515359993 Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Punčka Emily s kitkami in muckom

Punčka Emily s kitkami in muckom – Punčka Emily je ustvarjena za otroke, ki imajo radi ustvarjalno in čarobno zabavo! Ta lutka je polna šarma in podrobnosti, ki bodo navdušile vsakega otroka.

Emily izstopa s svojimi dolgimi lasmi, spetimi v dve ljubki kitki. Njeni lasje ji dajejo edinstven značaj in vas spodbujajo k ustvarjanju različnih pričesk. Poleg tega ima lutka čudovit okrasek za lase, ki odlično dopolnjuje pričesko.

Njena obleka – rožnata, razvlečena, okrašena s cvetličnim motivom in pentljo. Gre za nežno in elegantno obleko, ki poudarja čar punčke Emily in ji daje edinstven čar. Emily nosi črne visoke pete, ki še povečajo njeno eleganco. Zaradi gibljivih okončin so njeni gibi bolj realistični, kar omogoča še več zabave.

V kompletu boste skupaj s punčko Emily našli tudi čudovite rože in mačkona s prijaznim obrazom. Ti dodatki so kot nalašč za ustvarjanje različnih prizorov in zgodb med igro.

Velikost punčke: 30 cm x 7 cm x 4 cm
Velikost mucka: 6 cm x 5 cm x 4 cm
Dimonzije emmbalaže: 33 cm x 28 cm x 7 cm

S punčko Emily v otroško igro vnesite čarobnost. Razvijajte domišljijo in ustvarjalnost ter skupaj ustvarjajte nepozabne zgodbe, polne zanimivih pustolovščin!


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Igrača je izdelana na Kitajskem.