Punčka Emily v pomladni obleki s šopkom

Punčka Emily v pomladni obleki s šopkom

8,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5905679070093 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Punčka Emily v pomladni obleki s šopkom

Punčka Emily v pomladni obleki s šopkom – Punčka Emily je čudovita soigralka za vsako deklico. Ponosno razkazuje svoje dolge temno blond lase, ki jih je mogoče lepo počesati in okrasiti. Lutka z zelenimi očmi in skrbno nanesenimi ličili, vključno z rdečo šminko in nežnimi senčili za oči, doda osebno noto svoji lutki.

Emily je oblečena v očarljivo modro cvetlično obleko, okrašeno s čipkasto pentljo. Dodatna čudovita podrobnost je majhen diamantni detajl na ovratniku obleke. Na nogah ima bele čevlje, ki dopolnjujejo njen eleganten videz. Komplet vključuje tudi čudovite modre in zelene rože, ki odlično dopolnjujejo Emilyjin stil.

Lutka Emily je popolno darilo za majhne deklice, ki se rade igrajo s punčkami in razvijajo svojo domišljijo. Komplet je pakiran v elegantni embalaži, ki meri 33 cm x 20 cm x 6 cm, zato je tudi odlična ideja za darilo. Z Emily bo zabava še bolj čarobna in ustvarjalna!

Velikost punčke: 30 cm x 7 cm x 4 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.