Komplet punčka s tiaro in dodatki

Komplet punčka s tiaro in dodatki

16,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 699120870572 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , ,

Opis

Komplet punčka s tiaro in dodatki

Komplet punčka s tiaro in dodatki – Pripravite se na nepozabne trenutke zabave in ustvarjalnosti z našo čudovito igračo punčko z vsemi njenimi čarobnimi dodatki! Ta komplet vsebuje vse, kar vaši otroci potrebujejo, da se poglobijo v vznemirljive svetove igre in domišljije, ne da bi se dolgočasili. S tem popolnim kompletom bo vsak dan postala nova pustolovščina!

  • 16 čudovitih oblačil: igrača punčka prihaja s celo garderobo raznolikih in trendovskih oblačil. Vaši otroci bodo imeli veliko možnosti, da oblečejo punčko za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, pikniki, šola, in še več!
  • Banja za razvajanje: punčka potrebuje tudi svoj čas za razvajanje. Komplet vključuje banjo, kjer se bo vaš otrok lahko prepustil domišljijskim trenutkom s kopeljo in osvežujočim doživetjem.
  • Steklenička za hranjenje: Vaši otroci lahko prevzamejo vlogo skrbnih staršev z uporabo stekleničke za hranjenje svoje punčke. Ta dodatek bo vzbudil občutek odgovornosti in skrbi za druge.
  • Lepotilna miza z ogledalom: Punčka se bo pripravljala na različne dogodke na svoji lastni lepotilni mizi z ogledalom. Vaši otroci se bodo zabavali, urejali in se pripravljali za različne priložnosti.
  • Dve punčki: Punčka ni sama! – v kompletu prejmete tako večjo kot tudi manjšo punčko. To pomeni, da se lahko vključijo v različne scenarije igre, kjer večja punčka skrbi za manjšo ali pa se odpravita na razburljive dogodivščine skupaj.

Velikost punčke: 27 cm
Velikost manjše punčke: 10 cm

Velikost pakiranja: 73 x 7 x 34 cm

Set je na voljo v dveh različicah: punčka v roza obleki in punčka v marelični obleki. Želen motiv lahko vpišete pod opombe v zaključku naročila, drugače bo izbran naključno.

Uvoznik : Aztek d.o.o., Medvode


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.