Komplet punčka s skuterjem in dodatki

Komplet punčka s skuterjem in dodatki

15,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Opis

Komplet punčka s skuterjem in dodatki

Komplet punčka s skuterjem in dodatki – Pripravite se na nepozabne trenutke zabave in ustvarjalnosti z našo čudovito igračo punčko z vsemi njenimi čarobnimi dodatki! Ta komplet vsebuje vse, kar vaši otroci potrebujejo, da se poglobijo v vznemirljive svetove igre in domišljije, ne da bi se dolgočasili. S tem popolnim kompletom bo vsak dan postala nova pustolovščina!

  • 27 elegantnih oblačil: Vaša punčka bo prava modna ikona s to izbiro 27 različnih oblačil. Od vsakodnevnih do svečanih priložnosti, vaši otroci bodo imeli obilo možnosti za oblačenje in stilsko izražanje.
  • Skuter za popotovanja: Punčka potrebuje prevozno sredstvo za raziskovanje različnih domišljijskih svetov, zato smo v komplet vključili skuter. Otroci bodo uživali v vožnji in ustvarjanju svojih pustolovščin.
  • Klobuk in sončna očala: Z modnimi dodatki, kot sta klobuk in otroška sončna očala, bosta punčka in otrok vedno izgledala elegantno in pripravljena na sončne dni ter modne dogodivščine.
  • Gugalnica za manjšo punčko: V tem kompletu ni le ena, temveč kar dve punčki! Manjša punčka se bo lahko zabavala na svoji gugalnici, medtem ko večja punčka poskrbi za varnost in skrbnost.
  • Šopek rož: Nobena posebna priložnost ni popolna brez cvetja. Z vključenim šopkom rož bodo vaši otroci lahko pripravili praznovanja in dogodke za svojo punčko.
  • Majhna punčka za druženje: Komplet vsebuje tudi majhno punčko, ki bo postala idealna spremljevalka za veliko punčko. Skupaj bodo doživljali čudovite trenutke in se učili vrednosti prijateljstva.

Velikost punčke: 27 cm
Velikost manjše punčke: 10 cm

Velikost pakiranja: 73 x 7 x 34 cm

Set je na voljo v dveh različicah: punčka v roza obleki in punčka v modri obleki. Želen motiv lahko vpišete pod opombe v zaključku naročila, drugače bo izbran naključno.

Uvoznik : Aztek d.o.o., Medvode


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.