Komplet punčka s ponijem in dodatki

Komplet punčka s ponijem in dodatki

13,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Opis

Komplet punčka s ponijem in dodatki

Komplet punčka s ponijem in dodatki – Predstavljamo vam našo očarljivo punčko z obilico dodatkov, ki bo popeljala otroke v čaroben svet domišljije in ustvarjalnosti. Ta izjemna igrača, ki vključuje 13 različnih oblek in številne čudovite dodatke, bo navdušila tako male kot tudi velike ljubitelje igranja in oblačenja punčk.

Ključne značilnosti tega kompelta vključujejo:

  1. 13 raznolikih oblačil: Z obilico oblek bodo otroci lahko oblekli svojo punčko za različne priložnosti. Od elegantnih večernih toalet do sproščenih dnevnih oblačil, ta komplet ponuja široko paleto izbir.
  2. Majhen poni: V kompletu je tudi čaroben majhen poni, ki bo postal zvest spremljevalec punčke.
  3. Mašnja torbica z rožami, klobuk in čevlji: Dodatki, kot so čudovite mašnje, torbica okrašena z rožami, klobuk in čevlji, omogočajo otrokom, da dodajo piko na i svojim punčkam in jim ustvarijo popoln videz za vsako priložnost.
  4. Klop za sprostitev: Punčka se bo lahko sprostila na udobni klopi po dolgem dnevu igranja. To je kraj, kjer se bodo odvijale pogovorne urice in razburljive pustolovščine.
  5. Sponke za lase in majhna punčka: Dodatki, kot so sponke za lase, omogočajo otrokom, da še bolj kreativno oblikujejo frizure svojih punčk, medtem ko majhna punčka postane dodatna članica družine punčk.

Ta igrača spodbuja kreativnost, razvijanje vlog, in domišljijo otrok. Otroci bodo uživali v raziskovanju različnih možnosti oblačenja, ustvarjanju zgodovin in pripovedovanju zgodb. Hkrati se bodo učili o stilu, oblikovanju in kombiniranju oblačil ter razvijali fine motorične veščine. Dovolite, da ta čarobna igrača odpre vrata v svet mode in domišljije za vaše otroke ter ustvari nepozabne trenutke igranja in učenja.

Velikost punčke: 27 cm
Velikost manjše punčke: 10 cm

Velikost pakiranja: 60 x 6,5 x 32,5 cm

Set je na voljo v štirih različicah, motiv je izbran naključno.

Uvoznik : Aztek d.o.o., Medvode


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.