Punčka s kočijo in konjem 7332
igrače punčka z kočijo

Punčka s kočijo in konjem – modra

35,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 699121638164 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Punčka s kočijo in konjem – modra

Punčka s kočijo in konjem – modra – Predstavljamo vam čudovito igračo, ki bo prinesla obilo veselja in navdušenja v svet vašega otroka – Punčka s kočijo in konjem v modri barvi. Ta izjemno čaroben komplet omogoča otrokom, da se potopijo v svet domišljije, kjer se prepletajo pravljice, pustolovščine in sanje.

Ta prečudovit komplet vključuje vse, kar potrebujete za izjemno igralno izkušnjo:

  1. Punčka: Osupljiva punčka v modrih oblačilih je glavna junakinja tega kompleta. Njena čudovita obleka in pričeska spodbujata otrokovo domišljijo, saj ji omogočata, da postane princesa, vitezinja, ali karkoli si želi. Punčka je izdelana iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in varno igranje.
  2. Kočija: Elegantna kočija je osrednji element tega kompleta. Izdelana je z izjemno pozornostjo do detajlov, s čudovitimi kolesi, ki se vrtijo, in prostorom za sedenje punčke. Kočija v modri barvi bo popolnoma usklajena z izbrano punčkino obleko in ji omogočila vožnjo v pravljični svet.
  3. Konj: Punčkin spremljevalec je prelep bel konj, ki bo potegnil kočijo. Ta konj izžareva eleganco in lepoto, kar še dodatno poveča pravljično vzdušje igre. Konj je oblikovan za enostavno držanje in upravljanje otrok.

Velikost igrače :
Punčka: 29 cm,
Konj: 25 cm x 26,5 cm,
Kočija: 35 cm x 33,5 cm x 18,5 cm

Velikost pakiranja : 60 cm x 33.5 cm x 20 cm

Za delovanje potrebujete 5x 1,5 V AA baterije, ki niso vključene.

Uvoznik: Aztek d.o.o., Medvode


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.