Ravensburger karte Car Tuning eigrace

Ravensburger karte Car Tuning

2,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 4005556206841 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Ravensburger karte Car Tuning

Ravensburger karte Car Tuning

Supertrumpf je kot nalašč za mlade ljubitelje avtomobilov in tehnologije, stari vsaj 7 let. Ta zbirateljska igra s kartami prinaša zabavo in hkrati poglobljeno znanje o različnih avtomobilskih modelih.

Z 32 zanimivimi ilustracijami in obilico informacij o vozilih bo igra navdušila ljubitelje avtomobilov. Odkrivanje, katero vozilo ima največjo zmogljivost ali katero je najhitrejše od 0 do 100 km/h, je le del privlačnosti te igre. Lastnosti vozil so razvrščene v pet kategorij zmogljivosti, kar ustvarja razburljiv in tekmovalen izziv. Cilj je zbrati vse karte, kar posamezniku prinese zmago v tem napetem krogu.

S kompaktnim formatom je komplet primeren za hitro igro doma ali na poti. Blagovna znamka Ravensburger, ki že od leta 1884 slovi po kakovostnih igrah, ponuja s to igro inovativno, zabavno in hkrati izobraževalno izkušnjo. Podjetje se osredotoča na učenje skozi igro, kar se odraža v izdelkih, ki spodbujajo razvoj spretnosti na igriv in zabaven način.

Supertrumpf vsebuje 32 kart in je primeren za otroke od 7. leta starosti naprej. Ta igra spodbuja raziskovanje, primerjanje in zbiranje ter omogoča poučno in zabavno igro, ki bo navdušila mlade entuziaste avtomobilov. Karte so v nemščini.

Proizvajalec :

Ravensburger AG


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.