Revell 3D sestavljanka Ghostbusters Firestation

Revell 3D sestavljanka Ghostbusters Firestation

29,99  z vključenim DDV

revell makete

Opis

Revell 3D sestavljanka Ghostbusters Firestation

Revell 3D sestavljanka Ghostbusters Firestation – Podajte se na nepozabno potovanje v svet filmov Ghostbusters s 3D sestavljanko slavne gasilske postaje na Manhattnu. Ta zelo podrobna sestavljanka vam omogoča, da poustvarite kultno gasilsko postajo iz priljubljenih filmov Ghostbusters in oživite svoje razburljive prizore! S 158 podrobnimi deli in časom sestavljanja od 120 do 150 minut je ta sestavljanka kot nalašč za mlade in stare oboževalce, stare 10 let in več.

Sestavljanka vsebuje 158 skrbno oblikovanih delov, ki jih lahko sestavite v impresivno gasilsko postajo, dolgo 400 mm, visoko 340 mm in široko 220 mm. Poleg tega so priložena razumljiva navodila, ki vam bodo olajšala sestavljanje in povečala zabavo pri sestavljanju sestavljanke.

Ta sestavljanka je primerna tako za začetnike kot za ljubitelje sestavljank. Priporočena starost od 10 let naprej omogoča mladim ljubiteljem filma Ghostbusters, da vstopijo v svet sestavljank in razvijajo svojo ustvarjalnost. Ko je sestavljanka končana, je kot nalašč za razstavljanje na polici, kot impresiven predmet za igro ali kot zbirateljski predmet za ljubitelje filmov Ghostbusters.

3D sestavljanka navdušuje z zelo podrobnimi koščki, ki odlično povzemajo realistično zasnovo gasilske postaje iz filmov. Zahvaljujoč inovativnim tehnikam sestavljanja sestavljanke je sestavljanje zabavno tako za mlade kot za starejše. Originalna licenca zagotavlja, da je ta sestavljanka v vsaki podrobnosti pravična do filmov Ghostbusters in je pravi zaklad za oboževalce.

Število kosov: 158
Velikost sestavljene sestavljanke (DxŠxV): 40 x 22 x 34 cm

Proizvajalec: Revell


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.