Revell 3D sestavljanka Motorhead Tour Truck

Revell 3D sestavljanka Motorhead Tour Truck

24,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4009803001739 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Revell 3D sestavljanka Motorhead Tour Truck

Revell 3D sestavljanka Motorhead Tour Truck – Ta spektakularni tovornjak s prikolico v slogu najhitrejše in najglasnejše rock skupine na svetu je obvezen za vsakega oboževalca Lemmyja & Co. Tovornjak, ki je 3D sestavljanka, je mogoče preprosto sestaviti brez lepila in orodja.

Revell 3D Puzzle predstavljajo inovativno potovanje v svet arhitekture in oblikovanja. Ta tridimenzionalna sestavljanka ne le izziva vaše možgane, ampak vam tudi omogoča, da fizično ustvarite izjemne modele.

Vsak kos te 3D sestavljanke je natančno oblikovan in izdelan iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in dolgotrajno kakovost končnega izdelka. Kosi so izdelani iz visokokakovostnega kartona, kar omogoča enostavno sestavljanje in trajnost končnega modela.

Sestavljanje Revell 3D sestavljanke je edinstvena izkušnja, ki združuje logično razmišljanje, ročne spretnosti in ustvarjalnost.

Število kosov: 130
Priporočena starost: 10+ let
Velikost sestavljene sestavljanke (DxŠxV): 85,6 cm x 8,3 cm x 14 cm

Proizvajalec: Revell


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.