Sestavljanka Mickey 300 delna eigrace

Sestavljanka Mickey 300 delna

13,49  z vključenim DDV

puzzle ravensburger

Primerno za starost: 6+

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 4005556133864 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Sestavljanka Mickey 300 delna

Sestavljanka Mickey 300 delna –  združuje najbolj priljubljene like iz sveta Mickey Mouse-a v eni čudoviti in živahni sestavljanki. Sestavljanka vključuje Mickey Mouse-a, Minnie Mouse, Raca Donalda, Raca Daffyja, Goofyja in Plutona, ki vas bodo popeljali v svet zabave in prijateljstva med sestavljanjem tega visokokakovostnega 300-delnega mozaika.

Ključne Lastnosti:

Visokokakovostni materiali: 300-delne sestavljanke z XXL velikimi kosi so izdelane iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in prijetno izkušnjo sestavljanja. Ko je sestavljanka dokončana, meri 49 x 36 cm, kar je idealna velikost za otroke in odrasle.

Primerna za otroke od 9. leta dalje: Ta sestavljanka je odlična izbira za otroke stare 9 let in več. Veliki deli omogočajo lažje sestavljanje in zagotavljajo, da se otroci lahko popolnoma potopijo v igro, hkrati pa razvijajo svoje motorične in kognitivne sposobnosti.

Zabavna in učna igra: Sestavljanke pomagajo razvijati koordinacijo rok in oči, fino motoriko in sposobnosti reševanja problemov. Hkrati ponujajo ure in ure zabave ter omogočajo otrokom, da se povežejo z ljubljenimi liki.

Globalna uspešnica: Ravensburger je ena izmed najbolj prodajanih blagovnih znamk sestavljank na svetu, z več kot milijardo prodanih sestavljank.

Inovativna Tehnologija: sestavljanke uporabljajo ekskluzivno, izjemno debelo kartonasto podlago v kombinaciji s finim, platneno strukturiranim papirjem, kar ustvarja sliko brez bleščanja in zagotavlja najboljšo možno izkušnjo sestavljanja.

Ravensburgerjeva sestavljanka “Mickey Mouse in Prijatelji” je popolna izbira za otroke in odrasle, ki uživajo v sestavljanju in se želijo potopiti v svet svojih najljubših risanih junakov. S svojo visoko kakovostjo, živahnimi barvami in priljubljenimi liki bo ta sestavljanka zagotovo prinesla veselje in zabavo v vsak dom. Idealno darilo za rojstni dan ali božič, ki bo navdušilo vsakega ljubitelja sestavljank!

Proizvajalec: Ravensburger AG
Proizvedeno v Nemčiji

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.