Set vojaških figur 51-delni

Set vojaških figur 51-delni

4,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 5905515358057 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , , ,

Opis

Set vojaških figur 51-delni

Set vojaških figur 51-delni – Predstavite otroku dinamični svet vojaških pustolovščin. Ta fascinanten komplet figuric z dodatki bo najmlajše popeljal v prizore, polne akcije, kjer bo igranje vloge poveljnika ali vojaka zelo zabavno.

Figurice predstavljajo različne drže vojakov, kar omogoča ustvarjanje neskončnega števila scenarijev in akcij. Razporejeni so v različnih položajih, od stoječega do čepečega, in so pripravljeni na izvajanje strateških operacij.

Na voljo so v dveh barvah: svetlo in temno zeleni. Otroci lahko oblikujejo ekipe glede na svojo vlogo in taktiko ter glede na barvne razlike.

Figurice so skrbno dodelane, s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, kar jim daje pristen in vznemirljiv videz.

Komplet vključuje tudi dodatke, kot so: piramide, zidovi, ograje, zastave in zemljevid, zaradi katerih postane zabava še bolj zanimiva. Vaši otroci bodo lahko ustvarili nenavadne scenarije in se počutili kot na bojišču, ko se skrivajo za zidovi.

Igrača je izdelana iz trpežne plastike, ki zagotavlja vzdržljivost.

Ovita embalaža, v kateri se nahajajo, je praktična rešitev za shranjevanje kompleta.

To je odlična priložnost, da spodbudite otrokovo domišljijo in ustvarite epske zgodbe v miniaturnem svetu vojaških operacij. Z različnimi položaji, barvami in možnostmi delovanja ta igrača zagotavlja ure fascinantne igre in ustvarjalnosti.

Višina figure : približno 4 cm

Velikost pakiranja: 20 cm x 33 cm x 3 cm

Proizvedeno na Kitajskem.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.