Set za izdelavo magnetnih konstrukcij 62-delni

Set za izdelavo magnetnih konstrukcij 62-delni

0 od 5

9,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905515352017 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Set za izdelavo magnetnih konstrukcij 62-delni

Set za izdelavo magnetnih konstrukcij 62-delni ima neomejene možnosti ustvarjanja. Ne služi le za zabavo, temveč tudi za razvoj otroka. Igra z magneti pozitivno vpliva na domišljijo, ustvarjalnost in logično razmišljanje. Sestavljenje oblike lahko starejšim otrokom služijo kot odličen učni pripomoček – zlahka sestavijo matematične, fizikalne ali kemijske formule.

Magnetni gradniki imajo povsem inovativno lastnost – močne magnete, ki brez najmanjših težav zadržijo zapletene strukture in vzorce, ki jih ustvarijo otroci. Poleg tega so odlična vaja za koncentracijo in umiritev – tako za otroke, kot za starše. Zaradi velikosti kosov so lahki, zato jih tudi malček ne bo imel težav z dvigovanjem.

Komplet sestavlja 62 kosov.

Dimenzije embalaže: 25 cm x 18 cm x 4 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Ta igrača vsebuje magnete ali magnetne sestavne dele. Magneti, ki se sklenejo v človeškem telesu ali se privlačijo z drugimi kovinskimi predmeti, lahko pozvročujo hude ali smrtne telesne poškodbe. Z zdravnikom se posvetujte takoj, če ste magnete pogoltnili ali vdihnili.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.