TY Beanie Bellies pujsa Penelope 15cm eigrace

TY Beanie Bellies pujsa Penelope 24cm

16,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 008421432028 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

TY Beanie Bellies pujsa Penelope 24cm

TY Beanie Bellies pujsa Penelope 24cm – plišaste igrače Ty so najbolj prodajana in najbolj priljubljena plišasta znamka v Evropi. Na voljo je veliko različnih plišastih izdelkov za zbiratelje. Plišasta igrača je skrbno izdelana iz visokokakovostnih materialov, ljubka, mehka z dobro znanimi bleščečimi velikimi očmi.

Starost : 3 +
Velikost : 24 cm

Material: poliester

Proizvajalec : Ty, Inc., izdelano na Kitajskem


Kako pravilno očistiti Tyjeve plišaste izdelke

Ikonična značka Tyjevega srca staršem in otrokom naroča, naj “čistijo samo na površini”. To pomeni, da boste za obnovo plišaste igrače TY najbolje poskrbeli s sprotnim čiščenjem umazanega območja plišaste igrače. Tukaj so Tyjevi priporočeni predlogi za osvežitev plišaste igrače Ty: * Opozorilo: Vedno svetujemo, da katero koli od teh taktik čiščenja najprej preizkusite na majhnem mestu, ki ni tako vidno, da vidite, kako se bo vaš plišast TY z njim spopadel.

√ Otroški robčki: če imate pri roki otroške robčke, nežno obrišite umazano mesto.
√ Hladna krpa za umivanje: vzemite krpo za umivanje  in jo potopite pod hladno vodo. Izžemite krpo in z njo očistite igračo, dokler se madež ne odstrani.
√Soda bikarbona: verjetno imate naokoli nekaj sode bikarbone, bodisi za svežino bodisi za peko. Če je madež še posebej masten, uporabite majhno količino sode bikarbone, saj bo pomagala absorbirati olje.Nato madež očistite z vlažno krpo.
√ Ročno pranje: če je celotna TY igrača umazana, uporabite milo in hladno vodo. Pliš Ty naj se posuši na zraku, nato pa z mehko ščetinasto krtačo razmršite krzno.
√ Sesanje : če je Ty plišasta igrača padla v umazanijo zunaj ali v peskovnik, najprej posesajte, kar se da. Nato poskusite katero koli od zgornjih metod čiščenja.
√  Sušenje na zraku: ne glede na to, na kakšen način očistite plišasto igračo Ty, poskrbite, da se posuši na zraku. Za začetek lahko plišasto igračo posušite z brisačo, da vpijete nekaj odvečne vode.

Česa ne smete storiti, ko poskušate očistiti  plišasto igračo Ty

× Pralni in sušilni stroj: plišaste igrače TY ne vrzite v kup perila. Cikli vrtenja pralnega stroja, toplota sušilnega stroja in ostri detergenti, ki se uporabljajo za pranje oblačil, niso dobra kombinacija za občutljivo plišasto igračo. Pralni in sušilni stroji niso prijazni do igrače z občutljivimi bleščečimi očmi in teksturo pliša – krzna, bleščic ali lusk.
× Belilo: uporaba kakršne koli vrste belila je prepovedana. Belilo je sicer dobro sredstvo za čiščenje težkih madežev, vendar bo uničilo otrokovo igračo in s plišastega materiala odstranilo barvo.
× Čistilni robčki: podobno velja za robčke, ki so vsakodnevno čistilo z abrazivnimi kemikalijami. Če jih boste uporabili na plišasti igrači, se lahko na razmazanem mestu spremeni barva.
× Kemične čistilnice: medtem ko so v čistilnicah vešči odstranjevanja umazanih sledi z vaših delovnih oblačil, so plišaste igrače povsem druga zadeva. Ne pozabite, da bo kemična čistilnica igrače vrgla tudi v pralni in sušilni stroj s še ostrejšimi detergenti, ki niso prijazni do plišastih igrač.
× Pomivalni stroj – Plišastih igrač Ty ne pomivajte v pomivalnem stroju. Izdelki Ty niso namenjeni namakanju v vroči vodi. Če se pliš potopi v vodo, se njegove edinstvene teksture verjetno poškodujejo.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.