Vojaški set figur 71 kosov

Vojaški set figur 71 kosov

0 od 5

4,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5905323219373 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Vojaški set figur 71 kosov

Vojaški set figur 71 kosov – Predstavljeni komplet bo izjemno presenečenje za vse ljubitelje vojske in vojaških motivov. Set z več elementi je bil ustvarjen posebej za male vojake, ki so navdušeni nad tem junaškim, a nevarnim poklicem. Zahvaljujoč tej igrači se lahko vsak malček počuti kot neustrašen poveljnik ali bojevnik na resničnem bojišču. Vojaški set je sestavljen iz različnih elementov, ki omogočajo pomemben boj, predvsem pa učinkovito zaščito območja. Elemente, ki sestavljajo komplet, lahko uporabite tudi za razširitev dečkove trenutne zbirke in tako popestrite zabavo.

Komplet sestavljajo:

– 60 vojakov,
– dve vozili,
– sodi,
– jarki,
– 2 pregradi,
– 2 grma in 2 palmi,
– zemljevidi.

Komplet vključuje vojake v treh barvah – zeleni, bež in rjavi. Te figure so bile zasnovane in izdelane v umirjenih vojnih barvah, kar močno olajša maskiranje in omogoča skrivanje pred sovražnikom. Komplet vključuje tudi elemente infrastrukture, ki bodo pomagali urediti vojno polje – zanimivo je, da ima razbitina vojaškega letala dva vrtljiva propelerja. Vojaški tovornjak in kup velikih vreč vam bosta omogočila, da se varno skrijete in napadete sovražnika. S tako dobro opremljenim kompletom bo vsak deček več ur zatopljen v igro. Teža vseh figuric je zelo majhna, dimenzije igrač pa so prilagojene rokam nekajletnih otrok, zato je igranje z njimi zelo udobno in preprosto.

Vsi elementi kompleta so pakirani v prozorni plastični škatli. Zaradi svojih dimenzij je igrača namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Vsi elementi so izdelani v skladu s standardom EN 71.

Dimenzije izbranih elementov:

– Vojak: 4 cm x 4,5 cm,
– rov: 13 cm x 6,5 cm,
– razbitine letala: 17 cm x 4 cm,
– zemljevid: 24,5 cm x 20 cm.

Velikost pakiranja: 20 cm x 18 cm x 4 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.