Warhammer -Tyranid Hive Tyrant – The Swarmlord

Warhammer -Tyranid Hive Tyrant - The Swarmlord

Warhammer -Tyranid Hive Tyrant – The Swarmlord

44,99 

Primerno za 12 let+

Primerno za 2+ igralca.

Opis

Warhammer -Tyranid Hive Tyrant – The Swarmlord

Warhammer -Tyranid Hive Tyrant – The Swarmlord set vsebuje 59 komponent in 6 centimetersko okroglo bazo na katero postavite Tyranid Hive Tyrant ali Swarmlord-a.

Poveljniki tiranskega roja Tyrant so urisničevalci volje panja. Tyranti so masivno močna bitja, katerih vsak kanček telesa je ustvarjen za pohabljanje in uničevanje.

Hive Tyrant je neverjetno dinamičen model, postavljen s pošastnimi , vlaknastimi krili, katera so iztegnjena na široko. Le njegov smrtonosni rep se dotika tal, kar daje občutek da bo Hive Tyrant ravno vzletel, ali se zapodil v svoj plen. Tako kakor vsi Tyranid-i, ima na hrbtu značilno lupino na kateri se nahajajo dimniki. Preostanek telesa sestavlja grozno okostje. The Swarmlord, ki ga lahko sestavimo kot alternativo, je super dodatek k vsaki Tyranid kolekciji. Na voljo imate mnoge variacije orožja, kjer lahko zbirate med ostrimi kremplji, meč iz kosti ali bičem. Na voljo so tudi deli, s katerimi lahko predelate svojega Hive Tyrant-a, da predstavlja različne biomorfe.

Proizvajalec: Games Workshop

Willow Road, Nottingham, NG7 2WS, UK

Igrače

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Warhammer -Tyranid Hive Tyrant – The Swarmlord”

You've just added this product to the cart: