Dobrodošli v kategoriji Warhammer Modeli, kjer se rojevajo junaki, vojske in legende. Ta izjemna zbirka figuric je srce in duša Warhammer univerzuma, ki vam omogoča, da ustvarite lastno vojsko in se potopite v svet bitk, magije in pustolovščin.

Natančna oblikovanost – Vsaka figura v kategoriji Warhammer Modeli je natančno oblikovana z neizmerno pozornostjo do podrobnosti. Junaki, pošasti, vojaki – vsak kos je umetniško delo, ki izžareva karakter in zgodbo.
Raznovrstne vojske – Odkrijte široko paleto ras in frakcij, ki sestavljajo Warhammer svet. Od mogočnih Space Marines do dark Sylvaneth, vsaka vojska ima svoje edinstvene značilnosti in zgodovino. Izberite svojo zvesto vojsko in se pripravite na bitke.
Prilagodljivost barvanja – Warhammer modeli so prazno platno, na katerem lahko izrazite svojo kreativnost. Barvajte jih po svojih željah, ustvarite edinstvene sheme barv, ki bodo poudarile vašo osebno vizijo v bojišču.
Heroji in pošasti – Pridružite se svetu epskih junakov in strašnih pošasti. Vsaka figura nosi zgodbo svojega junaka ali pošasti, ki se bo izkazala na bojišču. Postavite jih v središče vaše zgodbe in spremljajte, kako pišejo svoje legende.
Različne velikosti in skale – Warhammer Modeli prihajajo v različnih velikostih, od majhnih pehotnih enot do veličastnih titanov. Ne glede na to, ali ustvarjate masivno vojsko ali posamezne junake, najdete modele, ki ustrezajo vašim željam.

Z Warhammer Modeli lahko ustvarite pravo vojsko, ki odraža vašo strateško genialnost. Vstopite v svet, kjer se srečujeta umetnost in taktika, in postanite arhitekt svoje vojaške moči.

Filter