Dobrodošli v svetu barv Citadel – edinstvenem izboru barv, ki so oblikovane posebej za poudarjanje lepote in podrobnosti vaših Warhammer modelov. Ta kategorija vam ponuja vrhunske barve, ki bodo vašim figuricam dodale življenje, značaj in izrazitost.

Visoka kakovost barv: Barve Citadel so priznane po svoji kakovosti. Natančno izbrane barvne formule zagotavljajo bogate in živahne odtenke, ki poudarjajo detajle vaših Warhammer figuric.
Širok spekter barv: Ne glede na to, ali želite ustvariti realističen videz vaših vojakov ali dodati fantastične elemente, barve Citadel pokrivajo celoten spekter barv. Odkrijte osnovne barve, prelivanja, in svetleče odtenke, ki vam omogočajo neomejeno kreativnost pri barvanju.
Namenjene za Warhammer figure: Barve so posebej oblikovane za barvanje Warhammer modelov. Njihova formula omogoča enostavno nanašanje na figure, ohranja podrobnosti in ustvarja trpežen premaz.
Ustvarjanje edinstvenih likov: S pomočjo barv Citadel lahko ustvarite edinstvene like, ki bodo zablesteli na vašem igralnem polju. Barve so odlično združljive z modeli iz Warhammer sveta, kar omogoča popolno prilagoditev vaših vojsk in junakov.

Odkrijte vrhunske barve, ki bodo pripomogle k oživitvi vašega Warhammer sveta. Warhammer barve Citadel so več kot le pigmenti; so ključ do ustvarjanja umetnosti na vaših vojaških frontah!

Filter