Warhammer 40k Space Marines: Primaris Infiltrators eigrace
Warhammer 40k Space Marines: Primaris Infiltrators vsebina
Warhammer 40k Space Marines: Primaris Infiltrators miniatura
Warhammer 40k Space Marines: Primaris Infiltrators miniature
Warhammer 40k Space Marines: Primaris Infiltrators maketa

Warhammer 40k Space Marines: Primaris Infiltrators

48,99  z vključenim DDV

Primerno za 12 let+

Opis

Warhammer 40k Space Marines: Primaris Infiltrators

Warhammer 40k Space Marines: Primaris Infiltrators – Pripeljite skrito moč in taktično prednost na bojišče z Warhammer 40k Space Marines: Primaris Infiltrators. Ti elitni vojaki so usposobljeni za tajne operacije in učinkovito uničevanje sovražnikov iz senc. Primaris Infiltrators so ključna enota za vsakogar, ki želi prevzeti popoln nadzor nad bojiščem s pomočjo prefinjenih taktik in napredne tehnologije.

Lastnosti:

  • Zmogljivost: Primaris Infiltrators so oboroženi s Marksman Bolt Carbines, kar jim omogoča natančne in smrtonosne strele iz oddaljenosti, ter dodatnimi tehnologijami za skrivanje in uničevanje sovražnikov.
  • Prilagodljivost: Modeli vključujejo številne možnosti za prilagoditev, vključno z različnimi konfiguracijami orožja in opreme, kar omogoča ustvarjanje edinstvene enote, prilagojene vašim potrebam.
  • Detajli: Modeli so bogato detajlirani, s tehnološko naprednimi oklepi in opremo, ki odražajo elitni status Primaris Infiltrators.
  • Sestavljanje: Enostavno sestavljanje z možnostjo prilagoditve za izkušene modelarje in igralce.

V vesolju Warhammer 40,000 so Space Marines poznani po svoji neomajni zvestobi in izjemnih bojevniških veščinah. Primaris Infiltrators so posebej izbrani vojaki, usposobljeni za najzahtevnejše tajne misije. S svojo napredno opremo in smrtonosno natančnostjo se lahko prikradejo globoko v sovražnikove linije, postavljajo pasti in uničujejo ključne tarče, preden sovražnik sploh zazna njihovo prisotnost. Ti vojaki prinašajo strah in kaos med sovražnike, medtem ko utrjujejo položaje in pripravljajo teren za preostale sile Space Marines.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.