Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought eigrace
Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought miniatura
Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought podrobnosti
Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought miniatura 2
Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought podrobnosti 2
Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought miniatura 3
Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought podrobnosti 3
Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought vsebina
Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought vsebina 1

Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought

48,99  z vključenim DDV

Primerno za 12 let+

Opis

Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought

Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought – Vnesite neustavljivo moč in častitljivo zgodovino na bojišče z Warhammer 40k Space Wolves: Venerable Dreadnought. Ta mogočna bojna enota združuje surovo moč tehnologije in neomajno voljo legendarnih junakov Space Wolves. Venerable Dreadnought je zastrašujoča prisotnost na bojišču, zaščitena z debelim oklepom in oborožena z uničujočimi orožji, kar ga naredi ključnega za preživetje in zmago vaših sil.

Lastnosti:

  • Zmogljivost: Venerable Dreadnought je opremljen z različnimi smrtonosnimi orožji, kot so Frost Cannon, Assault Cannon, Heavy Flamer, in Close Combat Weapon, kar mu omogoča učinkovito uničevanje sovražnikov na blizu in na razdalji.
  • Prilagodljivost: Model vključuje številne možnosti za prilagoditev, vključno z različnimi konfiguracijami orožja in poz, kar omogoča ustvarjanje edinstvene enote, prilagojene vašim potrebam.
  • Detajli: Model je bogato detajliran, z ikoničnimi volčjimi simboli in oklepi, ki odražajo ponos in dediščino Space Wolves.
  • Sestavljanje: Enostavno sestavljanje z možnostjo prilagoditve za izkušene modelarje in igralce.

V vesolju Warhammer 40,000 so Space Wolves znani po svoji divji bojeviti naravi in neskončni zvestobi svojim tovarišem. Venerable Dreadnoughti so utelešenje te zvestobe in moči, saj vsebujejo posmrtne ostanke legendarnih bojevnikov, ki so padli v bitki. Ti starodavni stroji so oživljeni z najnaprednejšo tehnologijo in močjo volčje duše, ki jih naredijo skoraj neuničljive. Ko Venerable Dreadnought vstopi v bitko, s seboj prinaša duh starodavnih junakov in nepremagljivo moč.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.