X-Shot Vodna pištola dvojni set
X-shot vodna pištola

X-Shot Vodna pištola dvojni set

9,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 4+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4894680025813 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

X-Shot Vodna pištola dvojni set

X-Shot Vodna pištola dvojni set –  pripravite se na neskončno poletno zabavo s temi izdelki. Ne glede na starost, vsak bo užival v njihovi uporabi! Vodni pištoli X-Shot Warfare Double Small Stealth vam bosta prinesli ure in ure veselja na soncu.

Te vodne pištole so popolna izbira za vse, ki si želijo osvežujočih in razburljivih vodnih bitk. S priporočeno starostjo nad 4 leta so primerne za otroke in odrasle, ki iščejo zabavo in sprostitev na prostem.

S svojimi dimenzijami 16 x 13 x 3 cm so te vodne pištole kompaktnega dizajna, kar omogoča preprosto uporabo in enostavno prenašanje. V kompletu prejmete kar 2 vodni pištoli, kar pomeni, da lahko takoj povabite svoje prijatelje ali družino, da se pridružijo vodni zabavi.

Zabava na prostem še nikoli ni bila tako enostavna in zabavna! S temi vodnimi pištolami X-Shot Warfare Double Small Stealth boste ustvarili nepozabne spomine, ki jih boste delili še dolgo časa. Pripravite se na poletno razburljivost in se prepustite igri vodnih bitk s temi izjemnimi pištolami!

Proizvajalec: ZURU
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.