Žepna igralna konzola Pop it modra eigrace
Žepna igralna konzola Pop it modra igra
Žepna igralna konzola Pop it modra pakiranje

Žepna igralna konzola Pop it modra

3,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5905991006152 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , ,

Opis

Žepna igralna konzola Pop it modra

Žepna igralna konzola Pop it modra je izjemno zasvojljiva miniaturna arkadna igra, ki bo poskrbela za obilo zabave in vznemirjenja kjerkoli. Ta majhna igra je opremljena z verižico, kar omogoča, da jo pritrdite kot stiliziran obesek na ključe, nahrbtnik ali torbo, tako da jo imate vedno s seboj in pripravljeno za igro.

Lastnosti:

  • Praktičnost in mobilnost: Zahvaljujoč obesku lahko igro preprosto pritrdite na ključe, nahrbtnik ali torbo, kar pomeni, da je vedno pri roki, pripravljena za hitro in zasvojljivo zabavo kadarkoli.
  • Enostavna pravila: Pravila igre so preprosta in dostopna vsem. Po pritisku na gumb, ki se osvetli, morajo igralci čim hitreje pritisniti ustrezno polje. Večkrat ko to storijo pravilno, bolj intenzivno se lučke svetijo, kar še povečuje tekmovalnost in naredi igro vedno bolj razburljivo.
  • Zvočni efekti: Med igro se slišijo različni zvoki, ki dodajajo dodatno vzdušje in naredijo vsak pritisk še bolj vznemirljiv.
  • Privlačna barva: Igra je na voljo v modri barvi, ki ji daje poseben čar in pritegne pozornost.
  • Zabava in sprostitev: Pop It ni le arkadna igra, ampak tudi modni in praktičen dodatek, ki bo zagotovil zabavo in sprostitev v vsaki situaciji, tako doma kot na poti.

Dimenzije obeska: 6 cm x 4,5 cm x 2 cm

Dolžina verižice: 5 cm

Baterije so priložene.

Elektronska žepna igra na obesku Pop It je popolna kombinacija zabave in praktičnosti, ki bo poskrbela za nepozabne trenutke in sprostitev kjerkoli že ste.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.