Dobrodošli v kategoriji Tačke na patrulji / Paw patrol, kjer se srečajo vaši malčki in njihovi najljubši animirani junaki. Paw Patrol, zvesta ekipa kužkov pod vodstvom Rjavega kužka Ryderja, vabi otroke v svet nenehnih pustolovščin in reševanja.

Odkrijte raznoliko paleto Paw Patrol igrač, ki prinašajo domišljijsko igro in učenje v vaš dom. Skozi interaktivne igre z liki kot so Chase, Marshall, Skye in Rubble, otroci razvijajo socialne veščine, kreativnost ter se učijo o timskem delu in solidarnosti.

Naša zbirka vključuje plišaste igrače, figurice, vozila, sestavljanke in še več, vse zasnovane tako, da oživijo priljubljene dogodivščine iz risanke. Vsaka igrača odraža unikatne lastnosti likov, ki so osvojili srca otrok po vsem svetu.

S Paw Patrol igračami lahko otroci prevzamejo vlogo junakov in se podajo na razburljive misije. Ne le, da spodbujajo kreativno igranje, ampak tudi krepijo otrokov razvoj motoričnih spretnosti ter domišljije.

Tačke na patrulji / Paw patrol igrače so odlično darilo za vse male oboževalce te priljubljene risanke. Vstopite v svet pustolovščin, kjer se prijateljstvo in reševanje vedno pojavljata v najboljši luči. Odkrijte našo kolekcijo Paw Patrol igrač in omogočite otrokom, da oživijo svoje najljubše trenutke iz risanke kar doma.

Filter