Otroška kolesa 20 col predstavljajo pomemben korak v razvoju otrokovega kolesarskega spretnostnega nivoja. Zasnovana so tako, da nudijo stabilnost, udobje in varnost otroku med vožnjo. Obenem pa mu omogočajo, da razvija svoje kolesarske veščine in samozavest na kolesu. Spodaj so navedene nekatere glavne značilnosti teh koles:

Velikost koles: Otroška kolesa s 20-palčnimi kolesi so običajno primerna za otroke v starosti od približno 6 do 9 let. Ta velikost koles zagotavlja dobro ravnotežje med stabilnostjo in manevrirnostjo, kar omogoča otroku udobno vožnjo tako na urejenih poteh kot tudi na manjših terenih.
Varnostne značilnosti: Otroška kolesa 20 col običajno vključujejo številne varnostne značilnosti, kot so ročne zavore, blatniki za zaščito pred umazanijo, odsevni elementi za boljšo vidljivost v slabih svetlobnih pogojih.
Trajna konstrukcija: Pomembno je, da so otroška kolesa izdelana iz trpežnih materialov, ki lahko prenesejo običajne udarce in obrabo, ki jo povzročajo otroci med vožnjo. Kolesa s trdnim jeklenim ali aluminijastim okvirjem ter kakovostnimi komponentami nudijo zanesljivo in varno kolesarsko izkušnjo.
Privlačen dizajn: Otroci bodo bolj navdušeni nad vožnjo svojega kolesa, če bo le-to opremljeno z dizajnom, ki jim je všeč. Otroška kolesa 20 col so na voljo v različnih barvah, vzorcih in tematskih oblikah.

Otroška kolesa predstavljajo ključen korak v otrokovem kolesarskem razvoju in omogočajo, da otroci razvijejo ljubezen do kolesarjenja. S pravilno izbiro in prilagoditvijo otroškega kolesa lahko starši zagotovijo, da bo otrokova kolesarska izkušnja pozitivna in trajna.

Filter
 • Otroško kolo 20 col King moder

  279,99  z vključenim DDV
 • Otroško kolo 20 col Explorer Roza

  219,99  z vključenim DDV
 • Otroško kolo 20 col Explorer Moder

  219,99  z vključenim DDV
 • ,

  Otroško kolo 20 col King rdeč

  279,99  z vključenim DDV