Akvarelna pobarvanka s črnimi listi - za na pot eigrace

Akvarelna pobarvanka s črnimi listi – za na pot

10,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 694704114233 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Akvarelna pobarvanka s črnimi listi – za na pot

Akvarelna pobarvanka s črnimi listi – za na pot – Vaša mala umetnica bo to akvarelno pobarvanko z veseljem vzela s seboj na pot! Popolna za kreativne trenutke kjerkoli in kadarkoli, ta pobarvanka omogoča čudovite umetnine z edinstvenim pridihom metalik akvarelnih barv na črnih listih. Idealna je za otroke, ki radi ustvarjajo in se zabavajo z barvami.

Lastnosti Izdelka:

 • Prenosljiva in Praktična: Akvarelno pobarvanko lahko vaša mala umetnica vedno vzame s seboj, naj bo to na potovanju, v avtu ali pri prijateljih. Kompaktna velikost omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje.
 • Komplet za Ustvarjanje: Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje čudovitih umetnin:
  • 16 črnih listov, ki nudijo kontrast za briljantne metalik barve.
  • 8 metalik akvarelnih barv, ki dodajo sijoč in eleganten videz vašim risbam.
  • Čopič za barvno polnilo, ki omogoča natančno in enostavno nanašanje barv.
 • Navodila za Risanje Akvarelov: V kompletu so priložena tudi navodila za risanje akvarelov, ki bodo vašemu otroku pomagala pri učenju novih tehnik in ustvarjanju čudovitih umetnin.
 • Spodbujanje Ustvarjalnosti: Ta pobarvanka je odličen način za spodbujanje ustvarjalnosti in razvijanje umetniških spretnosti pri otrocih. Kombinacija črnih listov in metalik barv omogoča ustvarjanje edinstvenih in osupljivih umetniških del.
 • Priporočena Starost: Set je primeren za otroke, starejše od 7 let, in je odličen za razvijanje njihovih ročnih spretnosti in domišljije.

Vsebina Kompleta:

 • 16 črnih listov
 • 8 metalik akvarelnih barv
 • Čopič za barvno polnilo
 • Navodila za risanje akvarelov

Kako Uporabiti:

 1. Priprava: Izberite črni list iz kompleta in pripravite metalik barve ter čopič.
 2. Ustvarjanje: S pomočjo čopiča nanesite metalik barve na črni list. Uporabite navodila za risanje akvarelov, da se naučite novih tehnik in ustvarite osupljive umetnine.
 3. Sijajni Učinek: Opazujte, kako metalik barve sijajno izstopajo na črni podlagi, kar dodaja poseben čar vašim risbam.
 4. Pokažite Svoje Delo: Po končanem ustvarjanju pokažite svoje čudovite umetnine prijateljem in družini ali pa jih obesite na steno kot dekoracijo.

Akvarelna pobarvanka s črnimi listi je idealna za vse mlade umetnike, ki želijo ustvarjati kjerkoli in kadarkoli. S prenosljivostjo in praktičnostjo je popolna za na pot, kombinacija črnih listov in metalik barv pa omogoča ustvarjanje unikatnih in osupljivih umetnin. Primerno za starost 7+.

Proizvajalec: Nebulous stars
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.