Nebulous stars komplet perlice eigrace

Nebulous stars komplet perlic

19,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 694704111089 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Nebulous stars komplet perlic

Nebulous stars komplet perlic – odkrijte čarobni svet ustvarjanja s perlami in vstopite v domišljijski svet Nebulous Stars! Ta čudovit set vam omogoča, da oblikujete in izdelate svoje unikatne zapestnice, ki bodo navdušile tako vas kot vaše prijateljice. Set je popoln za mlade ustvarjalce, ki želijo izraziti svojo kreativnost in izdelati čudovit nakit.

Lastnosti Izdelka:

 • Širok Izbor Perlic: Komplet vsebuje več kot 4000 perlic v čudovitih barvah Nebulous Stars, ki vam omogočajo neskončne možnosti ustvarjanja in kombiniranja. Perlice so različnih oblik in velikosti, kar omogoča izdelavo edinstvenih in personaliziranih kosov nakita.
 • Čudoviti Obeski: V kompletu je tudi 8 čudovitih obeskov v obliki domišljijskih živalic, ki dodajo poseben čar vašim zapestnicam. Obeski so skrbno oblikovani in bodo vašo ustvarjalnost ponesli na novo raven.
 • Elastična Vrvica: Priložena elastična vrvica omogoča enostavno sestavljanje zapestnic in zagotavlja, da bodo vaši kreacije udobne za nošenje. Elastičnost vrvice omogoča enostavno prilagajanje velikosti zapestnic.
 • Priporočena Starost: Set je primeren za otroke, starejše od 7 let, in je odlična izbira za razvijanje njihovih ročnih spretnosti in domišljije.

Vsebina Kompleta:

 • Več kot 4000 perlic v različnih barvah in oblikah
 • 8 obeski v obliki domišljijskih živalic Nebulous Stars
 • Elastična vrvica za izdelavo zapestnic

Kako Uporabiti:

 1. Priprava: Razporedite perlice in obeske na delovno površino. Izberite barve in oblike perlic, ki jih želite uporabiti za svojo prvo zapestnico.
 2. Nizanje Perlic: Prerežite kos elastične vrvice na želeno dolžino. Začnite nizati perlice na vrvico po svojem okusu. Lahko ustvarite vzorce ali pa nizate perlice naključno za bolj igriv videz.
 3. Dodajanje Obeskov: Med nizanjem perlic dodajte tudi čudovite obeske v obliki domišljijskih živalic. Obeske lahko postavite na sredino zapestnice ali pa jih razporedite po celotni dolžini.
 4. Zaključek: Ko ste zadovoljni s svojo zapestnico, zavežite konca elastične vrvice skupaj, da oblikujete zaprto zanko. Prepričajte se, da je vozel trden, da preprečite razpadanje zapestnice.
 5. Razkazovanje: Pokažite svoje čudovite kreacije prijateljem in družini ali pa jih podarite kot unikatna darila.

Set za ustvarjanje s perlami Nebulous Stars je idealen za vse, ki uživajo v ustvarjanju in želijo izraziti svojo kreativnost. Z več kot 4000 perlicami in 8 čudovitimi obeski v obliki domišljijskih živalic, boste lahko ustvarili na desetine čudovitih zapestnic, ki bodo prinesle nasmeh na obraz vsakomur. Primerno za starost 7+.

Proizvajalec: Nebulous stars
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.