Nebulous Stars Pobarvanka - 60 ilustracij

Nebulous Stars Pobarvanka – 60 ilustracij

7,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 694704111386 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Nebulous Stars Pobarvanka – 60 ilustracij

Nebulous Stars Pobarvanka – 60 ilustracij je čarobna ustvarjalna knjiga, ki vabi otroke v svet sanj, fantazije in ustvarjalnosti. Sestavlja jo 60 originalnih risb, ki predstavljajo različne motive iz čudovitega in barvitega sveta Nebulous Stars. Te risbe oživijo pod otrokovimi barvicami ali flomastri ter jim omogočijo, da svoje ustvarjalne talente izrazijo na edinstven in izviren način.

Vsaka risba v pobarvanki je skrbno oblikovana in izbrana, da navduši otroke ter jih popelje v čaroben svet domišljije in ustvarjalnosti. Motivi vključujejo različne like, živali, cvetje, abstraktne vzorce in še več, kar omogoča otrokom, da se poglobijo v svoje ustvarjalne projekte in ustvarijo pravljico po svojem okusu.

Poleg tega pobarvanka Nebulous Stars spodbuja tudi razvoj otrokove domišljije, fino motoričnih veščin in koncentracije, saj se otroci med barvanjem osredotočajo na drobne detajle in barvne kombinacije. To je odlična dejavnost, ki otrokom omogoča, da se sprostijo, izrazijo svoje čustva in se potopijo v svet barv in risanja.

Pobarvanka je tudi odlično darilo za otroke vseh starosti, saj spodbuja ustvarjalnost in domišljijo ter omogoča ure zabave in sprostitve. Z 60 ilustracijami je dovolj raznolika, da lahko otroci vedno znova odkrivajo nove motive in se prepustijo svoji kreativnosti.

Nebulous Stars Pobarvanka – 60 ilustracij tako ni le knjiga za barvanje, ampak prava zakladnica ustvarjalnosti, ki navdihuje otroke, da odkrivajo svoj notranji umetnik in ustvarjajo svoj lastni svet sanj in fantazije.

– Blagovna znamka: NEBULOUS STARS
– Črtna šifra: 694704111386
– Šifra izdelka: 490132
– Šifra proizvajalca: 11138
– Dimenzije: 22,3 × 1 × 28 cm
– Teža: 0,51 kg

Uvoznik v EU: Singa d.o.o.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.