Nebulous Stars mini blok - več motivov

Nebulous Stars mini blok – več motivov

5,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Opis

Nebulous Stars mini blok – več motivov

Nebulous Stars mini blok – več motivov je čaroben pripomoček, ki navdušuje otroke s svojo edinstveno obliko in vsebino. Ta mini blok predstavlja del priljubljene linije Nebulous Stars, ki spodbuja ustvarjalnost, pozitivno razmišljanje in samopodobo pri otrocih. Zasnovan je kot popoln spremljevalec za otroke, ki se radi izražajo skozi risanje, pisanje in ustvarjanje.

Vsebina mini bloka je raznolika in vključuje različne elemente, ki spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost. Med njimi so nalepke z motivi Nebulous Stars, ki otrokom omogočajo, da okrasijo svoje ustvarjalne projekte in jih naredijo še bolj edinstvene. Poleg tega v mini bloku najdemo tudi blok za pisanje, ki je primeren za zapisovanje misli, idej in sanj, ter barvne svinčnike ali flomastre, ki otrokom omogočajo, da svoje ustvarjalne vizije prenesejo na papir.

Pusti prijetno sporočilo svojim prijateljem in družini.

Opomba: Izdelek je na voljo v različnih motivih. Cena je za 1 kos. Pri oddaji naročila lahko v polje Opomba navedete želeno barvo/motiv/različico izdelka.

– Blagovna znamka: NEBULOUS STARS
– Črtna šifra: 694704115018
– Šifra izdelka: 490022
– Šifra proizvajalca: 11501
– Dimenzije: 10,9 × 13 × 1,6 cm
– Teža: 0,11 kg

Uvoznik v EU: Singa d.o.o.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.