Arkadna igra košarka eigrace

Arkadna igra košarka

20,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905323214828 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Arkadna igra košarka

Arkadna igra košarka – Z interaktivno arkadno igro sprožite vznemirjenje arkadne igre kar pri vas doma! Ta igra je idealna za samostojno igranje ali za druženje celotne družine, saj je zasnovana tako, da spodbuja zdravo tekmovalnost in razvoj spretnosti na zabaven in interaktiven način.

Ta arkadna igra spodbuja prijateljsko tekmovalnost in pri otrocih neguje pomembne spretnosti, kot so koordinacija rok in oči, opazovanje in motorične spretnosti. Premikajoča se košara je dodaten izziv, saj zahteva veliko zbranosti in natančnosti pri doseganju zadetkov. Ko žoga preleti obroč, se množica razveseli, kar še poveča navdušenje in zadovoljstvo ob uspešnem metu. To ni le igra, temveč izkušnja, ki lahko v vašem otroku vzbudi strast do košarke in ljubezen do športa!

Začetek je enostaven: preprosto priključite senzor za samodejno doseganje točk ter namestite koš in spremljajoče elemente na steno. Nastavite način igre in se potopite v vznemirljiv izziv!

Igra vključuje igralno ploščad in tri žoge, kar zagotavlja veliko možnosti za neskončno zabavo in vadbo. Z dimenzijami 40 cm x 30 cm x 26 cm ponuja kompaktno, a zanimivo igralno površino. Dimenzije: 46 cm x 41,5 cm x 6 cm.

Igrača je zaradi majhnih elementov priporočljiva za otroke, starejše od 4 let, in izpolnjuje standarde certifikata CE ter je v skladu z varnostnimi predpisi EN 71. Ta interaktivna igrača deluje na tri baterije AA 1,5 V (niso vključene), zato jo je enostavno sestaviti in upravljati, kar zagotavlja nemoteno zabavo za vse udeležence. Pripravite se na vznemirjenje v igralnici in izpopolnite košarkarske spretnosti s to zanimivo in vznemirljivo igro!


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.