King Sport igra košarke eigrace

King Sport igra košarke

19,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5908275998945 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

King Sport igra košarke

King Sport igra košarke – Predstavljamo vrhunsko družinsko igro, ki združuje spretnost, navdušenje in neprekinjeno zabavo. Ne glede na to, ali izpopolnjujete natančnost ali se preprosto želite zabavati, ta komplet prinaša popolno mešanico izziva in zabave za vse starosti.

Ta miniaturni košarkarski komplet ni običajna igra – je potopitveno doživetje z navdušujočimi svetlobnimi in zvočnimi učinki. Med igranjem se v ozadju odraža vzdušje košarkarske tekme v živo, skupaj z navijači, kar doda pristen pridih navdušenja. Namestite žogo na lansirno napravo, merite in streljajte na koš. Pri vsakem uspešnem strelu se na zaslonu zabeležijo točke, kar še poveča tekmovalnost. A to še ni vse – premični koš igro dvigne na povsem novo raven!

Preden se spustite v igro, jo prilagodite svoji stopnji znanja in željam. Prilagodite hitrost in kontinuiteto gibanja koša, da prilagodite izziv. V prvi fazi se koš ustavi na treh točkah, kar omogoča strateško igralno polje. V tretji fazi povečajte težavnost z nastavitvijo neprekinjenega premikanja koša. Ste pripravljeni na adrenalinski podvig? Izberite med 45 ali 90 sekundami trajanja igre, s čimer boste še povečali vznemirjenje in angažiranost.

Komplet za mini košarko meri 40 cm x 25 cm x 30 cm, kar zagotavlja kompaktno, a zanimivo igralno površino. Ker je lepo zapakiran v dimenzijah 40 x 45 x 6 cm, ga je priročno shranjevati in prenašati ter tako zagotoviti, da je igra pripravljena na akcijo, kamor koli greste.

Ta igra je idealna za 1-2 igralca, saj spodbuja prijateljsko tekmovalnost in razvijanje spretnosti. Igra deluje na tri 1,5V baterije AA (niso vključene) in je primerna za otroke, stare 3 leta in več. Ta mini košarkarska igra za spretnosti z gibljivim košem z zvokom, ki ponuja mešanico spretnosti, navdušenja in interaktivne igre, obljublja neskončne ure družinske zabave in razvijanja spretnosti.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.