Codenames Pictures družabna igra

Codenames Pictures družabna igra – slovenska verzija

18,99  z vključenim DDV

Igralcev : 2-8
Čas igranja : 15 min
Starost : 10 +

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 8594156319939 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Codenames Pictures družabna igra – slovenska verzija

Codenames Pictures družabna igra – slovenska verzija – Na zemljevidu so čudni simboli. To so kode za lokacije, na katerih se morajo vohuni srečati s skrivnim agentom.

Dve ekipi agentov tekmujeta med sabo. Vsaka določi mojstra vohuna, ki edina poznata lokacijo obeh skrivnih agentov (torej iz obeh skupin). Svoji skupini terenskih agentov morata dostaviti kodirano sporočilo, kam iti na skrivni sestanek. Operativci na terenu morajo biti pametni. Dekodirana napaka lahko vodi do neprijetnega srečanja s sovražnim agentom ali še huje, morilcem. Obe ekipi tekmujeta, da prideta v stik z vsemi agenti, a le ena zmaga.

Codenames Pictures se razlikuje od originalne besedne Codenames v tem, da agente ne predstavljajo več enobesedni namigi, ampak podobe, ki vsebujejo mnogo elementov.

Igra je preprosta za igranje, ima malo pravil in je sploh primerna za zabave. Prejela je nagradi Golden Geek Best Party Game ter Golden Geek Best Family Board Game.

VSEBINA: 14 kart agentov v dveh barvah, 1 dvostranska karta agent, 4 nedolžnih kart prič, karta morilca, 140 kart s podobami ter 61 drugih kart, slovenska izdaja, slovenska pravila

Igrače

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Stran proizvajalca