D&D The Shattered Obelisk adventure - EN

D&D The Shattered Obelisk adventure – EN

49,90  z vključenim DDV

Primerno za starost: 12+ let

Vsebuje kampanijo za igro Dungeons & Dragons. Popeljala vas bo v vas Phandalin, kjer se je razpasel zlohotni kult.

Opis

D&D The Shattered Obelisk adventure – EN

D&D The Shattered Obelisk adventure – EN – Zlo preži na ljubo mesto Phandalin, vi in vaša druščina pa ste edini, ki ga lahko ustavite.

Rešite skrivnosti in izkoreninite naraščajočo korupcijo, ko odkrivate več o zlonamernem kultu, ki pesti mesto. Z mečem, čarovnijo in zaupnimi spremljevalci imate vse, kar potrebujete, da v temo posije luč.

Phandelver and Below se vrača v Phandalin in pripoveduje novo zgodbo, polno skrivnostnih obeliskov in zla, ki se skrivajo tik pod površjem tega na videz mirnega mesta.

Potopite se v Phandalin z novimi zemljevidi, pošastmi in skrivnostnimi metamagičnimi predmeti. Ta knjiga je prvovrstna pustolovščina za skupine od 1. do 12. stopnje in odličen uvod za nove igralce!

V igri igranja vlog Dungeons & Dragons s prijatelji soustvarjate lastno legendo.

En igralec, Dungeon Master, je pripovedovalec, ki opisuje svet, poln čudovitih krajev za raziskovanje in izzivov za premagovanje. Drugi igralci ustvarijo like in se potopijo v ta svet, sprejemajo odločitve in mečejo kocke, da vidijo, kaj se bo zgodilo.

Iz neumnih trenutkov se rodijo interne šale, epske bitke pustijo dragocene spomine, kam boste šli naprej, pa je odvisno samo od vas.

Knjiga je v angleškem jeziku.

Proizvajalec: Hasbro


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

D&D Van Richtens Guide to RavenloftOPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.