Eichhorn igra Obleci medvedka

Eichhorn igra Obleci medvedka

5,99  z vključenim DDV

lesene igrače

Starost : 2+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4003046054019 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Eichhorn igra Obleci medvedka

Eichhorn igra Obleci medvedka je primerna za otroke starejše od dveh let.

Pripravite se na neskončno zabavo in ustvarjalnost z našo sestavljanko Obleci medvedka! S to čudovito sestavljanko se potopite v svet prikupne medvedje mode, saj lahko svojega kosmatega prijatelja oblečete v različna oblačila.

Neskončna zabava z oblačenjem: Otrok lahko meša in usklajuje različne lesene dele oblačil ter tako ustvari nešteto modnih videzov za svojega medvedjega prijatelja.

4 različni modeli: Raziščite štiri edinstvene komplete oblačil, od katerih ima vsak svoj čar in slog. Z mešanjem in kombiniranjem oblačil ustvarite nešteto modnih kombinacij!

Naključno izbran motiv: Prejmite sestavljanko s skrivnostnim vzorcem in si privoščite element presenečenja. Odkrivajte vznemirjenje in odkrijte, katerega medveda boste danes oblekli!

Izobraževalna vrednost: Lesena sestavljanka z obleko medveda na zabaven in zanimiv način spodbuja ustvarjalnost, fino motoriko in prepoznavanje vzorcev.

Lastnosti:
– Spodbuja ustvarjalnost in sposobnost reševanja problemov.
– Visokokakovostni deli sestavljanke zagotavljajo vzdržljivost.
– Zabava za vso družino.
– Primerno za otroke od 2. leta dalje.

Proizvajalec: Simba


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.