Fisher Price Sprehajalec Zebra

Fisher Price Sprehajalec Zebra – nemška verzija

39,99  z vključenim DDV

Starost : 6m +

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 887961256253 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Fisher-Price sprehajalec s podobo zebre

Fisher Price sprehajalec nas popelje od učenja prvih besed do spodbujanja otroških prvih korakov. Fisher-Price® Hojica zebra – Uči se z menoj je prva prijateljica, ki jo mamice želite za vašega malčka! Vrtenje, prevračanje, kotaljenje in obračanje. Sprehajalec zebra ponuja sedečim malčkom številne priročne aktivnosti. Malček lahko obrača stran knjige ali pritiska svetleče gumbe, da s pomočjo pesmic in besednih zvez novih živalskih prijateljčkov izve vse o abecedi in številkah! In ko se malček uči hoditi, mu priročen ročaj in čvrst podstavek na 4 kolesih nudita oporo pri prvih, negotovih korakih. “Nadaljuj!” Veliko zabavnih fraz, glasba in pesmice vabijo in nagradijo še več korakov in privajanja – malčkom pomagajo, da postanejo še zanesljivejši na nogicah! (In mamicam, da lažje zadihajo).
Sedenje in igra – številne priročne aktivnosti za raziskovanje – plus obračanje strani knjigice ali pritiskanje svetlečih gumbov za pesmice in besedne zveze.
Stanje in hoja – hojica spodbuja prve korake in vabi malčka, da se premika ob zabavnih frazah, glasbi in pesmicah.
Enostaven ročaj in čvrst pdstavek na 4 kolesih poskrbita, da so malčkovi koraki malce bolj zanesljivi. Zebra uči abecedo, številke in še veliko več! Številne aktivnosti za male prstke krepijo fine motorične spretnosti. Stanje, hoja in doseganje, vse to krepi osnovne motorične sposobnosti! Živahne barve, glasba, lučke in teksture privabljajo malčkovo pozornost in pomagajo pri razvoju vseh
pomembnih čutil.

Fisher Price sprehajalec je v nemški verziji!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Uvoznik v EU

Mattel Europa, B.V.
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen
The Netherlands
3120 503 0503 tel
3120 503 0544 fax