Hape Bobni glasbena igrača za malčke

Hape Bobni glasbena igrača za malčke

49,99  z vključenim DDV

hape logo

Primerno za starost: 6+ mesecev

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 6943478033887 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , , ,

Opis

Hape Bobni glasbena igrača za malčke

Hape Bobni glasbena igrača za malčke – Seznanite svojega malega glasbenika s čarobnostjo bobnanja z otroškim bobnarskim kompletom na dotik.

Hape Bobni so izjemno zabavna in interaktivna glasbena igrača, posebej zasnovana za malčke, stare 6 mesecev in več. Ta barvita glasbena igrača predstavlja odličen uvod malčkom v svet glasbe ter spodbuja njihov senzorični razvoj.

Vsak boben v tem kompletu je oblikovan z mislijo na malčkove majhne ročice. Izdelani so iz varnih in trpežnih materialov, ki so primerni za najmlajše. Na dotik so prijetni, kar spodbuja raziskovanje in manipulacijo. Različne barve in vzorci na bobnih so oblikovani tako, da vzbudijo otrokov vizualni interes, medtem ko različni zvoki, ki jih izdelujejo bobni, spodbujajo slušni razvoj.

Bobni Hape so opremljeni s senzorji na dotik, kar pomeni, da bo vsaka potreba po dotiku povzročila prijeten zvok. To je odličen način, kako malčka spodbuditi k raziskovanju različnih zvočnih izkušenj in ga naučiti osnov glasbenega izražanja. Tudi preprosto tapkanje po bobnih z rokicami ali drugimi igračami bo sprožilo zvok, kar spodbuja koordinacijo roka-oko.

Poleg tega so Hape Bobni zasnovani tudi z mislijo na varnost in trajnost. Izdelani so z visokimi standardi kakovosti, ki jih pričakujemo od Hape igrač. Ta glasbena igrača ne le zabava in uči malčke o zvoku in dotiku, temveč tudi spodbuja razvoj motoričnih spretnosti, senzorično zaznavanje ter raziskovanje sveta okoli njih.

Deluje na 3 (priložene) baterije AA.

Velikost bobnov: 38 x 19,9 x 23 cm

Proizvajalec: Hape
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.