Potegni in vleci - žabja družina

Hape Potegni in vleci – žabja družina

24,99  z vključenim DDV

hape logo

Primerno za starost: 1+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 6943478034976 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Potegni in vleci – žabja družina

Potegni in vleci – žabja družina – Ta čudovita mama žaba pelje svoje malčke na sprehod.

Je čudovita igrača, ki prinaša interaktivno in zabavno izkušnjo za malčke. Ta živahna igrača je zasnovana tako, da spodbuja gibanje, koordinacijo in domišljijo pri malčkih, starih 12 mesecev in več.

Igrača je oblikovana v podobi ljubke žabje družine, ki vključuje mamo, njenega malčka in paglavca. Ključna značilnost te igrače je v vrvici, ki jo lahko malček potegne. Ko potegnete vrvico, se začne čarobija: usta žabe se odprejo in zaprejo.

Gibanje te žabje družine ne le privablja pozornost malčkov, temveč spodbuja tudi razvoj motoričnih sposobnosti. Poteg vrvice zahteva koordinacijo rok in oči, medtem ko opazovanje, kako se mama žaba premika, spodbuja domišljijo in razvija zaznavanje gibanja.

Igrača je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za igro najmlajših. Barvita in prijazna oblika privablja otrokovo pozornost ter spodbuja radovednost. Poleg tega je igrača potegni in vleci preprosta za uporabo in idealna za igro tako doma kot tudi na poti.

S to igračo lahko malčki ne le uživajo v zabavi in gibanju, temveč tudi razvijajo svoje motorične sposobnosti, spodbujajo domišljijo in se učijo osnov fizikalnih konceptov. Žabja družina prinaša veselje, smeh ter obenem spodbuja otrokov razvoj na več ravneh.

Velikost izdelka: 35,5 x 11,3 x 9,5 cm

Proizvajalec: Hape
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.