Hape leseni labirint - želva eigrace

Hape leseni labirint – želva

21,99  z vključenim DDV

hape logo

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 6943478003934 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Hape leseni labirint – želva

Hape leseni labirint – želva je labirint s pomočjo magnetnega pisala, ki omogoča otroku, da popelje kroglice po labirintu na pravo mesto. Ta igrača ne le zagotavlja zabavo, temveč tudi spodbuja učenje in razvoj različnih spretnosti.

Zasnova labirinta omogoča otroku, da raziskuje in rešuje izzive, kar spodbuja kognitivni razvoj in logično razmišljanje. Uporaba magnetnega pisala za premikanje kroglic po labirintu krepi koordinacijo oči-roke ter pomaga pri razvijanju finomotoričnih sposobnosti.

Poleg tega je igrača odlična za spoznavanje barv, saj otrok med igro razlikuje med različnimi barvami kroglic. To je pomembno za razvoj otrokovega barvnega vida in razumevanja osnovnih barvnih konceptov.

Velikost labirinta, ki meri 24,5 cm x 22,3 cm, je primerna za majhne roke otrok in omogoča udobno igro ter enostavno shranjevanje.

Ta igrača je priporočljiva za otroke, stare 2 leti in več, kar pomeni, da je primerna za različne stopnje otrokovega razvoja in ponuja dolgotrajno uporabnost ter možnost nadaljnjega učenja in raziskovanja.

Proizvajalec: Hape
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.